Skręcony most
Moderator: Student
Skręcony most
W drobnym wzroście ciśnienia lekko nadwyrężyłem przedni most poleciały z lewej strony :przegub, pół oś, piasta, zwrotnica i skręciła się (nie wygieła) pochwa.Skręcenie nie jest duże ale około 2,5 cm w kierunku do przodu samochodu .W jaki sposób jest mocowana pochwa długiej pół osi do gruchy ,czy da się to w gruszce mostu przekręcić o te nieszczęsne 2,5cm[/url]
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Re: Skręcony most
Hehehe, to nie wiele tam zdrowego zostało, moze sobie TRIKE'a zrobiszklucz13 pisze:W drobnym wzroście ciśnienia lekko nadwyrężyłem przedni most poleciały z lewej strony :przegub, pół oś, piasta, zwrotnica i skręciła się (nie wygieła) pochwa.

Michał "Majkello"
UAZ -expect the unexpected....
UAZ -expect the unexpected....
Normalnie gaz podłoga i poszłotomekuaz pisze:dawaj fotki bo coś nie kumam jak można most wykręcić??
coś tu nie tak...

Obie zwrotnice jak położysz most na "ziemi" to powinny leżeć całą płaszczyzną spodu a u mnie lewa jest skręcona i tylnią krawędzią dotyka a przednia jest podniesiona o 2,5cm czyli są skręcone wobec siebie o parę stopni
Most jest założony i jeżdzę ale lekko ściąga w lewo a wyszło to na optimetrze
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Mam drugą pochwę w garażu ale czasu nie stykło żeby się przelecieć i przekladać mi się nie chce więc pytam dalej czy tylko spaw czy są jeszcze zabite czopy i dopiero obspawane a swoją drogą to na syfie się chyba tego nie zrobi [/url]
CiśnienieDoktor200 pisze:ale przeciez jeszcze mocowanie resoru trzyma pochwe, wiec w jaki sposob ja wykreciles