Ponieważ wymiękłem przy gaźniku, szukam namiarów na jakiś zakład zajmujący się gaźnikami w Rzeszowie lub okolicy. Czy, któryś z Kolegów wie o jakimś gaźnikowcu?
Pozdrawiam
Spec od gaźnika 131 - Rzeszów
Moderator: Student
Spec od gaźnika 131 - Rzeszów
Jacko - Rzeszów
UAZ 469B 1979 ~ Oryginał
UAZ 469B 1979 ~ Oryginał
Re: Spec od gaźnika 131 - Rzeszów
...gdybyś podał parę objawów,może udało by się pomóc bez "gaźnikowców"Jacko pisze:Ponieważ wymiękłem przy gaźniku, szukam namiarów na jakiś zakład zajmujący się gaźnikami w Rzeszowie lub okolicy. Czy, któryś z Kolegów wie o jakimś gaźnikowcu?
Pozdrawiam

Re: Spec od gaźnika 131 - Rzeszów
Dzięki za odzew, ale nie było czasu na dyskusje. Stan był taki, że grzebałem całą wiosnę, a trzy dni przed urlopem, auto nie było sprawne, a od żony już prawie żółta kartka, może czerwona. Objawy były takie, że po dłuższej jeździe na 4 biegu silnik nagle zaczynał się dławić. Ostatnim elementem był gażnik. Mój był wiekowy, po rozmowie z gościem regenurującym gaźniki, za jego radą, kupiłem nowy, wstawiłem, dojechałem w Bieszczady, pozwiedzałem fajne miejsca, wróciłem i auto sprawowało sie OK.faziuaz pisze:...gdybyś podał parę objawów,może udało by się pomóc bez "gaźnikowców"
Pozdrawiam
Jacko - Rzeszów
UAZ 469B 1979 ~ Oryginał
UAZ 469B 1979 ~ Oryginał