Có¿ zrobiæ ? Dodatkowo ten konektor u spodu aparatu zaplonowego ( ten z 2 wypustami bo obraca calym trzonem w aparacie ) to czy on ma to z natury ¿e lata lu¼no ?
Moderator: Student
tak , tak , ale poco sie meczyc z ustawianiem skoro mozna zrobic to szybko , latwo i bez kombinacjii , a jak juz ktos pisal nieprobowales nigdy wsadzic zebatko na pletwe pompy olejuDoktor200 pisze:a jaki tu patent trza mic, odkreacasz i skrecasz i tyleludzie nierobcie z siebie niewiem czego, ten silnik jak tak proty w kontrukcji ze..,, w motorynce jest bardziej skomplikowany
Grzegorz G. pisze:Tak, i o zatartych silnikach po takim odkręceniu i skreceniu nic nie słyszałeś
I o innych ciekawych wybuchach. Nie cwaniakuj, zapytać nie zaszkodzi.
dobra ja spadam na uczelnie niemam juz czasu tym bardziej ze jade uazem dzisiaj, napisz mi swoej wszystkie poblemy albo przyslij list, postaram ci wszystko wytlumaczycgosc pisze:widac ze tego nierobiles lub czytasz bez zrozumienia , kolega chce uszczelnic podstawe wiec musi ja wyjac , podstawa posiada na dole zebatke napedzana od walka rozrzadu i na spodzie ma naciecie do napedu pompy olejowej tzw pletwa , i problem polega na tym zeby wkladajac podstawe na walek trafic na pletwe
Dobrze zrobisz jak spadniesz juz na ta uczelnie.Doktor200 pisze:dobra ja spadam na uczelnie niemam juz czasu tym bardziej ze jade uazem dzisiaj, napisz mi swoej wszystkie poblemy albo przyslij list, postaram ci wszystko wytlumaczycgosc pisze:widac ze tego nierobiles lub czytasz bez zrozumienia , kolega chce uszczelnic podstawe wiec musi ja wyjac , podstawa posiada na dole zebatke napedzana od walka rozrzadu i na spodzie ma naciecie do napedu pompy olejowej tzw pletwa , i problem polega na tym zeby wkladajac podstawe na walek trafic na pletwe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość