Mam pytanie na temat magazynow z zelazem dp samochodu
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Mam pytanie na temat magazynow z zelazem dp samochodu
DD.
Sam jestem z Moskwy, ale dziadki i rodzice mieszkaja w Koszalinie. W maju zbieramsie do nich zamochodem, ale mam watpliwosc, ze wszystko bedzie dobrze...
no tak, chce poechac przez Bialystok, Elk, Malbork i dalej na morze, i mam takie pytanie, gdzie tam po drodze beda sklepy z zelazstwom na UAZ?
Sorry za napisanie, ja kak pies: wzsystko rozumiem, ale pisac nie umie.
Sam jestem z Moskwy, ale dziadki i rodzice mieszkaja w Koszalinie. W maju zbieramsie do nich zamochodem, ale mam watpliwosc, ze wszystko bedzie dobrze...
no tak, chce poechac przez Bialystok, Elk, Malbork i dalej na morze, i mam takie pytanie, gdzie tam po drodze beda sklepy z zelazstwom na UAZ?
Sorry za napisanie, ja kak pies: wzsystko rozumiem, ale pisac nie umie.
- piotr oskwarek
-
Najlepsze w tamtej okolicy miejsce na części to Kaliningrad potem Białystok ale tu niestety nie jest tak tanio.
Wspomnianego wyżej Brzescia nie polecam drogo i części huk wie skąd. W brześciu są trzy sklepy i wszystkie siebie warte . Ale jak komuś już udało się pokonać przejście graniczne to dwie godzinki go nie zbawią i polecam sklep w Bierozie ; nie cała 100 km w stonę Mińska. Przy wjeździe jest mały sklep , jest wszystko ale lepiej pofatygować się do samego magazynu , który znajduje się na ulicy Lenina 108/2 - główna ulica , magazyn za starymi koszarami. W środku jest wsjo , można by z tego złożyć na poczekaniu ze cztery uazy , w dodatku rozróżniają części na te orginalne rosyjskie i podróby białoruskie i ukraińskie. Uwaga
nie wszystkie części tańsze niż w Polsce ale niektóre za bezcen. Po drodze jakieć 10 -15 km za brześciem bramki na autostradę , obcokrajowcy płacą jak obcokrajowcy ; polecam objechać przez Żabinkę.
Wspomnianego wyżej Brzescia nie polecam drogo i części huk wie skąd. W brześciu są trzy sklepy i wszystkie siebie warte . Ale jak komuś już udało się pokonać przejście graniczne to dwie godzinki go nie zbawią i polecam sklep w Bierozie ; nie cała 100 km w stonę Mińska. Przy wjeździe jest mały sklep , jest wszystko ale lepiej pofatygować się do samego magazynu , który znajduje się na ulicy Lenina 108/2 - główna ulica , magazyn za starymi koszarami. W środku jest wsjo , można by z tego złożyć na poczekaniu ze cztery uazy , w dodatku rozróżniają części na te orginalne rosyjskie i podróby białoruskie i ukraińskie. Uwaga

Monterey
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Polonus T. Rat
Ty jedz spokojnie a tam widno budiet , jak bedziesz w potrzebie to poszukaj internetu i koledzy z tego forum napewno pomoga i podwioza co trzeba . A jak bys sie wybieral nad morze to mieszkam przy drodze na Anape.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Ty jedz spokojnie a tam widno budiet , jak bedziesz w potrzebie to poszukaj internetu i koledzy z tego forum napewno pomoga i podwioza co trzeba . A jak bys sie wybieral nad morze to mieszkam przy drodze na Anape.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
a to nie takJA'JACEK pisze:@ Polonus....
Ten adres nie działa -> http://www.vnedorog.ru;%20http//foto.mail.ru/mail/jkamys/
http://www.vnedorog.ru
http//foto.mail.ru/mail/jkamys/
to trzeba razdelne

- piotr oskwarek
-
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie: