Pomocy
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Pomocy
Witam wszystkich jestem nowy na tym forum, od około roku jestem szczęśliwym posiadaczem uaza i dzisiaj wyskoczył mi mały problem.
wiem że gdzieś na pewno na forum znalazłbym coś na temat który mnie interesuje ale jestem w pracy i nie mam za bardzo czasu nas szukanie, więc przejdę rzeczy w niedziele odstawiłem go do garażu i wszystko było ok a dzisiaj przed wyjazdem do pracy padły mi kierunki, co robić pomocy
wiem że gdzieś na pewno na forum znalazłbym coś na temat który mnie interesuje ale jestem w pracy i nie mam za bardzo czasu nas szukanie, więc przejdę rzeczy w niedziele odstawiłem go do garażu i wszystko było ok a dzisiaj przed wyjazdem do pracy padły mi kierunki, co robić pomocy
A zobacz czy dzia³aj± awaryjne
Jak dzia³aj± to bezpiecznik pad³
. To oczywi¶cie w orginalnej instalacji
.
A tak wogóle to ciê¿ko na forum daæ lekarstwo bo mo¿e byæ wiele mo¿liwo¶ci
, styki ¿a¶niedzia³y, pad³ przerywacz, pad³y wszystkie ¿arówki na raz itp itd
.

A tak wogóle to ciê¿ko na forum daæ lekarstwo bo mo¿e byæ wiele mo¿liwo¶ci

UAZ 469B 80/85' uazo-wołga syntetyk 5W/50 na dotarciu 

Może przekaźnik...wtedy wymieniasz na żukowski.
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
-
- jestem tu nowy...
Dzięki za pomoc
Dzięki za pomoc po wielu kombinacjach i próbie przejrzenia instalacji okazało się że jeden przewód się odłączył, teraz wszystko działa jak powinno.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
Lepiej mieć problem z bezpiecznikami niż z całą instalacją...ja wstawiłem płytkowe po ludzku w kabinie ... i jak to się mówi "robią" 

http://www.mudmasters-4x4.com