grill - czy ktoś taki spotkał
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
grill - czy ktoś taki spotkał
Witam,
przeglądajac w Sieci fotki UAZ'a znalazłem taki rysunek http://www.bialmot.pl/map_model/uaz/uaz ... chemat.jpg
Czy ktoś spotkał się z taką osłoną (grill 'em czy jak to zwał)?
przeglądajac w Sieci fotki UAZ'a znalazłem taki rysunek http://www.bialmot.pl/map_model/uaz/uaz ... chemat.jpg
Czy ktoś spotkał się z taką osłoną (grill 'em czy jak to zwał)?
W polsce kupisz to za okolo 500zl. tyle ze w orginale montuje sie to tylko na sruby mocujace zaczepy na przednim zderzaku.
Mocowanie slabe. Trzeba jeszcze sobie troche pomotac i dorobic dodatkowe zaczepy zeby sie pozadnie trzymalo... no chyba ze to ma tylko wygladac to jest ok
Ogolnie monstrukcja fajna i mocna (oprocz mocowan)
Zobacz www.mojuaz.com - wyprawa 19 z 2004 roku. Tam jest film i jasno zielony uaz ma wlasnie taki grill.chyba najlepiej widoczny w 11 minucie filmu
Mocowanie slabe. Trzeba jeszcze sobie troche pomotac i dorobic dodatkowe zaczepy zeby sie pozadnie trzymalo... no chyba ze to ma tylko wygladac to jest ok
Ogolnie monstrukcja fajna i mocna (oprocz mocowan)
Zobacz www.mojuaz.com - wyprawa 19 z 2004 roku. Tam jest film i jasno zielony uaz ma wlasnie taki grill.chyba najlepiej widoczny w 11 minucie filmu
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
-
- jestem tu nowy...
dzięki za info. chociaż cena polska jest fajniejsza niż "rosyjska", to i tak wydaje mi się trochę za wysoka, ale doliczając materiał, robociznę to pewnie na to samo wyjdzie.
poza podstawową funkcją czyli ochrona lamp, potrzebuję osłony także do zamocowania odciągów (wiem, wiem, nie podczas jazdy po czarnym:)
Pozdrawiam
PiotreK
poza podstawową funkcją czyli ochrona lamp, potrzebuję osłony także do zamocowania odciągów (wiem, wiem, nie podczas jazdy po czarnym:)
Pozdrawiam
PiotreK
Generalnie odciągi nie mogą być mocowane kabina-kangur. Kangur jest mocowany do ramy o między ramą a budą są podkładki gumowe i buda pracuje wg. ramy. Miałem tak i występują naprężenia linki. Teraz mam odciągi na błotnik nitowane i jest ok.

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
Zajebisty podklad muzycznystef pisze: Zobacz www.mojuaz.com - wyprawa 19 z 2004 roku. Tam jest film i jasno zielony

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji