linka predkosciomieza???
Moderator: Student
linka predkosciomieza???
Witam czy linka prekosciomierza pasuje od zuka do uaza??? moze ktos sie orietuje????
uaz yz250f bmw 325
- GikroV
-
Noo i ślicznie Pokombinować z taką - puścić na zewnątrz karoserii a nie w kabinie, będzie luzklucz13 pisze:Z nysy jest 20cm dłuższa ale pasi

UAZ 469B: Radiostacja WD-43 / RD-115ZT (uazy.pl)
-
-
tak ak w temacie.Nie działa mi licznik ,dzisiaj posprawdzałem i okazało się że :
a) gniazdko w liczniku dupa ( tzn.okrągłe ) trochę lutu miękkiego wsadzone na wcisk mam nadzieję że trochę wytrzyma
b)pokręciłem linką od strony skrzyni -licznik się kręcił (tzn. wskazywał )
c)założyłem linkę na skrzynię i...
kolejne rozczarowanie
d)PYTANIE.
Czy walnięty jest otwór na wejściu do skrzyni , czy też szykować się na inne niespodzianki 
a) gniazdko w liczniku dupa ( tzn.okrągłe ) trochę lutu miękkiego wsadzone na wcisk mam nadzieję że trochę wytrzyma

b)pokręciłem linką od strony skrzyni -licznik się kręcił (tzn. wskazywał )
c)założyłem linkę na skrzynię i...

d)PYTANIE.

Bóg stworzył czołgi by siały zamęt i zniszczenie.
-
-
-
-
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
- maciejmlynarz
Koledzy mam pytanie w temacie tych linek. Niestety ani żuk ani nysa u mnie nie podejdą z jednego względu. W/w auta miały dwie różne końcówki: duża na skrzynie i małą do zegara. Ja niestety w prędkościomierzu mam wejście również na dużą końcówkę. Podpowiedzcie jak to wygląda u was? Jakie macie wejście (na jaką nakrętkę) w zegarze? Dużą jak w skrzyni czy małą?
- maciejmlynarz
awaryjnie można przełożyć same końcówki i tez będzie robić a w zasadzie jedną końcówkę
http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
Mnie ukręciła się linka od strony napędu.
Poszedłem do sklepu, zacząłem opowiadać o co mi chodzi. Pan nie dał mi skończyć i mówi że mam przynieść starą linkę. Wyciągnął starą z pancerza powiedział że od poloneza podejdzie tylko trzeba skrócić . Oberżnął na odpowiednią długość zaklepał końcówkę posmarował smarem , nie kazał wlewać oleju i powiedział że należy się za linkę i na piwo.
Teraz prędkościomierz chodzi jak by był elektroniczny
Potem okazało się że Pan kiedyś miał GAZa i inne dziwne samochody.
Poszedłem do sklepu, zacząłem opowiadać o co mi chodzi. Pan nie dał mi skończyć i mówi że mam przynieść starą linkę. Wyciągnął starą z pancerza powiedział że od poloneza podejdzie tylko trzeba skrócić . Oberżnął na odpowiednią długość zaklepał końcówkę posmarował smarem , nie kazał wlewać oleju i powiedział że należy się za linkę i na piwo.

Teraz prędkościomierz chodzi jak by był elektroniczny

Potem okazało się że Pan kiedyś miał GAZa i inne dziwne samochody.
zielony UAZ 469(sprzedany),GAZ 69M,GAZ 69M prawie oryginał(GAZ-69/rsM1)