Mam dylemat. Chciałbym się dowiedzieć co jest lepszym wyborem Łada niva czy Uaz. Czy mają podobne własności terenowe?
Z góry pozdrawiam

Moderator: Student
bo gaz tak ma z uazem jest lepiejJuhas19 pisze:ma Gaza 69
jac.uaz pisze:Amerykańskie ramy nie korodują bo chyba w stanach im tyle soli nie sypią, a może powiesz, że amarykańskie auta nie korodują. Chyba tylko w Kalifornii. Kupisz ze zgnitą ramą to bedziesz miał zgnitą. Kupisz z ramą w dobrym stanie, zakonserwujesz to kilka lat posłuży. A co wybrać
To przede wszystkim zależy od tego do czego auto ma służyć. Na ryby, grzyby czy zabawę offroadową. Nie ma co porównywać obu aut. A kolega Rycio skoro portafi o aucie powiedzieć tylko tyle, co z danych technicznych wyczytał to niech lepiej nie doradza, bo co to za rada.
Moja rada jest taka: Jak lubisz porobić przy samochodzie, znasz się na tym lub chcesz poznać, masz warunki do naprawy lub masz tyle kasy że na servis Cię stać to polecam Uaza.
A na pewno lepsza niż w patrolach. Nasłuchałem sie ostat6nio o rdzy w 10letnich patrolach... wolę uazaBENGI pisze:W Uazie rama jest leprza, niż w wielu zachodnich terenówkach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości