Kosmiczne ceny handlarzy części na allegro!!
Moderator: Student
Kosmiczne ceny handlarzy części na allegro!!
W ostatnią sobote byłem na giełdzie w Krakowie...po graty do Uaza, pytałem Ukraińca o wały do Uaza...nie ma różnicy czy przód , czy tył 160 zł. Dzisiaj patrze na allegro -> zdjecia strzelone chamsko na giełdzie u tego handlarza, cena 270 zł. Gość 110 zł chce skasować za przejazd na giełde. Jak dla mnie to naciągacz jakich mało :] Oby się bujał z tym jak najdłużej. Ceny u Ukraińca są super bez porównania ze sklepami i allegro. Inny przykład - 16 zł taniej kupiłem cylinderki hamulcowe. Allegro 46 zł jeden, giełda 30 zł i można się potargować :] Jak ktoś by coś kiedyś potrzebował to pytać, jak będe na giełdzie to moge nagrać i nie naliczam 110 zł ,bo mi też pare osób na forum pomogło :]
Bez sensu...
a kto komu zabroni sprzedać drozej niz kupił ?
wyobraz sobie ,że jest dużo ludzi którzy maja w dupie ganiać po giełdzie, wolą kupić sobie siedząc w domu z klawiatury i dostac paczke pod bramę
a np. w barze czy restauracji też się awanturujesz ,ze za piwo tyskie musisz zapłacić 7 zł , choć w sklepie za rogiem jest po 2.40
Nazywasz tez ich naciagaczami
PS. nie byłem nigdy na giełdzie w krakowie
a kto komu zabroni sprzedać drozej niz kupił ?
wyobraz sobie ,że jest dużo ludzi którzy maja w dupie ganiać po giełdzie, wolą kupić sobie siedząc w domu z klawiatury i dostac paczke pod bramę
a np. w barze czy restauracji też się awanturujesz ,ze za piwo tyskie musisz zapłacić 7 zł , choć w sklepie za rogiem jest po 2.40

Nazywasz tez ich naciagaczami

PS. nie byłem nigdy na giełdzie w krakowie

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Wiadomo że wszedzie tak jest, na tym w końcu polega handel, ale jak ktoś by się przymierzał do tego zakupu to może się powstrzymać i kupić taniej, samemu śmignąc na giełde a nie pakowac się w większe koszty.
A giełda w Krakowie...od ostatnich paru lat syf, mało aut, mało gratów. Mineły lata świetności giełdy na Balicach
A giełda w Krakowie...od ostatnich paru lat syf, mało aut, mało gratów. Mineły lata świetności giełdy na Balicach
Ostatnio zmieniony sob mar 01, 2008 8:17 pm przez mcichy888, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiadomo że wszedzie tak jest, na tym w końcu polega handel, ale jak ktoś by się przymierzał do tego zakupu to może się powstrzymać i kupić taniej, samemu śmignąc na giełde a nie pakowac się w większe koszty.
A giełda w Krakowie...od ostatnich paru lat syf, mało aut, mało gratów. Mineły lata świetności giełdy na Balichac
A giełda w Krakowie...od ostatnich paru lat syf, mało aut, mało gratów. Mineły lata świetności giełdy na Balichac
jedz na ukraine, tam jest jeszcze taniej...
wierze w UFO i zielone ludziki...
http://www.bandzior4x4.pl
http://www.bandzior4x4.pl
yhyhipis79 pisze:Tu nie chodzi o zaden wolny rynek!! gościu tylko podpowiada gdzie mozna dostać cos tańszego a wy jak zwykle wolicie zj...bać zamiast podziękować.
"...ziew..."mcichy888 pisze:zdjecia strzelone chamsko na giełdzie u tego handlarza, cena 270 zł. Gość 110 zł chce skasować za przejazd na giełde. Jak dla mnie to naciągacz jakich mało :] Oby się bujał z tym jak najdłużej
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
Odnosnie zwariowanych cen. Fakt jest taki iz czasami cenny sa mocno przegiete, cały pic polega na tym iz sprzedajacy licza iż zdarzy sie łoś który kliknie kup teraz bezmyslnie. Jest to rownoznaczne z podpisaniem umowy wiec wycofac sie nie da z tranzakcji. Na tym polega biznes, żeruje sie na niewiedzy innych 

Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
Może to ,że ktos sie umie odnależć w dobie wolnego rynku...
Ps. kupuję pewną rzecz za 8 zł, a sprzedaję na allegro za 26 i to od dłuższego czasu i dobrze mi z tym się zyje i każdy kupujący mówi,że cena jest jak najbardziej ok , czy to znaczy ,że ktoś tu jest chamem

Ps. kupuję pewną rzecz za 8 zł, a sprzedaję na allegro za 26 i to od dłuższego czasu i dobrze mi z tym się zyje i każdy kupujący mówi,że cena jest jak najbardziej ok , czy to znaczy ,że ktoś tu jest chamem

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Aha czyli jeśli ktoś swoją posiadaną wiedzę, poświęcony czas i poniesione koszty wycenia na 100zł to nazywa się to nieuczciwość i chamstwo. To ja gratuluję spojrzenia na świat.Olek1605 pisze:wykorzystywanie innych właśnie wykorzystując ich niewiedzę i niekompetencję
@gri74 napisz na PW czym to handlujesz. Jak uznam, że mi to potrzebne i warte swojej ceny to kupię po 26zł

'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'