Jak zawsze piszę bo mam problem

Gdyby ktoś miał pomysł co jest, to będę dźwięczny

Moderator: Student
hehehe no tak...ale jemu "stuka" przy 4x2gri74 pisze:dobrze sie doczytałem ,ze dałes inne przełozenie na tyle, niz masz na przodzie ?
ale ty chyba sam wymieniłeś na 41 zębów czy się myle bo na początku piszesz było 37 będzie 41 to w takim układzie to było w obu 37 a teraz masz tył 41 a przód 37 czyli ty zmieniłeś na różneJohny_Szczecin pisze:Nie wytrzymałem, wziąłem latarkę, złoty spray i poszedłem podstęplować w błocie pojazd i zobaczyć czy te przełożenia się zgadzają. No i oczywiście jakże by mogło być inaczej... na moje oko w ciemnościach oceniłem, że się nie zgadzają - przednie koło przekręciło się bardziej w ciągu jednego obrotu wału niż tylnie. Czyli czeka mnie wymiana talerza z przodu jednak - może i dobrze, bo tam smoła w moście nieprzeciętna jest - jak dzisiaj korek odkręciłem, zeby poziom sprawdzić to rzygnęło mułem. // No nic - temat mostu na razie wisi w powietrzu - jak ktoś talerz ma do zaoferowania z atakiem to bym się nawet ucieszył// a jeszcze bardziej się ucieszę jak ktoś jakiś sensowny pomysł apropo's tego stukotu przy wysprzęglaniu zapoda.
Ale proszę cięBabol pisze:taak a potem się dziwić że te mosty Uaza tak się sypią...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości