pozdawiam.
Moderator: Student
nie rób takich operacjicmegorz pisze: a jak bym mlotkiem wbil go???
to znaczy ,że przerywacz, instalacja , przełacznik , żarówka juz nie długo powiedzą adios pomidoreschiquito83 pisze:zadne bajki, wlasnie taki problem mam z kierunkowskazamigÓral świętokrzyski pisze:SANCHEZ pisze:.
W uazie bardzo często tak bywa - że raz coś działa, chwile niedziała a potem dalej jest wszystko w porządku i sdziała wzorowo.![]()
za dużo się bajek naczytałeś
nie stwierdziłem takich cudów u mnieSANCHEZ pisze:Tak bywa w tych wynalazkach radzieckiej nauki
![]()
W ziłach jest podobnie - to sa pojazdy stworzone na jedną wojne i niema co tam szukać precyzyjnie wykonanych podzespołów![]()
Temu czasami takie chwilowe niedomagania sie zdarzają - ale to cały urok tych sprzetów
kierunkowskazy tak mają działa ,nie działachiquito83 pisze:zadne bajki, wlasnie taki problem mam z kierunkowskazamigÓral świętokrzyski pisze:SANCHEZ pisze:.
W uazie bardzo często tak bywa - że raz coś działa, chwile niedziała a potem dalej jest wszystko w porządku i sdziała wzorowo.![]()
za dużo się bajek naczytałeś
Ale niech kolega ma wybórgÓral świętokrzyski pisze:sądze że taniaPrzemekslaw pisze:Sadzisz ze uzywka taka drogagÓral świętokrzyski pisze:jak się bieg terenowy da załączyć a przodu nie to szykuj worek sałaty![]()
![]()
ale takie metody to śmierdzą druciarstwem![]()
albo remont krzynki albo powracające problemy i płacz ,że się wzioł UAZ i sam spierdolił
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość