Przerabianie uaza!!
Moderator: Student
Przerabianie uaza!!
Witam. mam pytanie na jaką mniejwięcej kwotę musiał bym się nastawiać zeby zrobić uaza w teren. tzn chodzi mi o kwotę bez kupna samochodu. chodzi mi o: podniesienie , nowe opony najlepiej 35X10,5R16
podcinanie karoseri , przekładka silnika wraz z kupnem myślałem wsadzić mercedesa 300TD , myślałem tez o wspomaganiu kierownicy. jak możecie mi mniejwięcej powiedzieć na jaką kwotę sie mam nastawiać? z góry dzięki
prosze tylko o jedno bez jakich załosnych komentarzy bo to tylko świadczy o samym sobie !
podcinanie karoseri , przekładka silnika wraz z kupnem myślałem wsadzić mercedesa 300TD , myślałem tez o wspomaganiu kierownicy. jak możecie mi mniejwięcej powiedzieć na jaką kwotę sie mam nastawiać? z góry dzięki
prosze tylko o jedno bez jakich załosnych komentarzy bo to tylko świadczy o samym sobie !
Re: Przerabianie uaza!!
A już chciałem coś napisać, ale to zdanie mnie zablokowało. Nie chciałbym, żeby moja wypowiedź świadczyła o czymkolwiek..... przepraszam...motkka pisze:
[b]prosze tylko o jedno bez jakich załosnych komentarzy bo to tylko świadczy o samym sobie !

VW T4 syncro, 2.4D, long 

- chiquito83
no nic trudno juz drugi raz sie prezejchałe na tym forum. myslałem ze tu sa normalni ludzie którz potrafią komuś doradzić pomuż itp ale widze że to jest banda debili którzy są tu poto tylko żeby sie nabijać i debilnie komentować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiem tyle nie wszyscy sa takimi geniuszami jak wy którzy odrazu wszystko wiedzieli. ale was to i tak nieruszy mam was gdzieś!
powiem tyle nie wszyscy sa takimi geniuszami jak wy którzy odrazu wszystko wiedzieli. ale was to i tak nieruszy mam was gdzieś!
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
ja nie będe taki żałosny jak tamte dekle 
takie opony jak se wydumałes z felgami i odasdzeniem min 3tys
kasowanie luzu w mostach lekko licząc po 300 zł /600zł a i tak to sie bedzie rwało
przekladka moturu moze się w tysiaku zmiescisz sama robota czyli +1kzł
podcinanie podnoszenie , balchy , malowanie ->3 tys
wspomaganie jak orginalne od uaza 2 tys jak jakies wynalzki to z 600 zł spokojnie
elektryka 500 zł + jakies halogeny
jak w teren to jakieś fotele sie zdadzą jakaś klatka kolejne par tys
jakas wyciagarka znowu ze 2tysie
sam se to dodaj
i dolicz 25%-50% na nie przewidziane wybuchy i problemy

kasowanie luzu w mostach lekko licząc po 300 zł /600zł a i tak to sie bedzie rwało

wspomaganie jak orginalne od uaza 2 tys jak jakies wynalzki to z 600 zł spokojnie
sam se to dodaj

Jeśli wyszło za dużo, to moja oferta gratisowego podcięcia jest nadal aktualna......gÓral świętokrzyski pisze:ja nie będe taki żałosny jak tamte dekle
kasowanie luzu w mostach lekko licząc po 300 zł /600zł a i tak to sie bedzie rwało![]()
sam se to dodaji dolicz 25%-50% na nie przewidziane wybuchy i problemy
VW T4 syncro, 2.4D, long 

- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Bo z takimi pytaniami to raczej do wróżki...motkka pisze:no nic trudno juz drugi raz sie prezejchałe na tym forum. myslałem ze tu sa normalni ludzie którz potrafią komuś doradzić pomuż itp ale widze że to jest banda debili którzy są tu poto tylko żeby sie nabijać i debilnie komentować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po co się wychylałeś i tak ma cię gdzieśgÓral świętokrzyski pisze:ja nie będe taki żałosny jak tamte dekle
kasowanie luzu w mostach lekko licząc po 300 zł /600zł a i tak to sie bedzie rwało![]()
sam se to dodaji dolicz 25%-50% na nie przewidziane wybuchy i problemy

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
Po cholerę ma wracać jak to burakgÓral świętokrzyski pisze:eee moze wróci w worze pokutny i MNIE przeprosiklucz13 pisze:Po co się wychylałeś i tak ma cię gdzieśgÓral świętokrzyski pisze:........ciach.........![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Re: Przerabianie uaza!!
Ale jak podrośnie i przeczyta se te swoje pytania, to będzie mu głupioooo..motkka pisze:Witam. mam pytanie na jaką mniejwięcej kwotę musiał bym się nastawiać zeby zrobić uaza w teren. tzn chodzi mi o kwotę bez kupna samochodu. chodzi mi o: podniesienie , nowe opony najlepiej 35X10,5R16
BTW -ja przeprosiłem już na samym początku.
Dobranoc

VW T4 syncro, 2.4D, long 

- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
Masz jaja, młode ale masz.mam was gdzieś!

Musisz to przeżyć, kogoś zjebać na forum i już będziesz twardy. Debeściak jeszcze nie (bo tylko Wąski jest debeściak) ale nie będziesz miękką fają.

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
to może ja napiszę tak:
za uaz-a w stanie prawie agonalnym
z afganami w przypływie choroby zwanej napaleniem dałem 10kpln potem już przestałem liczyć ale myślę że na auto w tym stanie w jakim jest teraz czyli mechanik z rolką na tył+elektryk na tył + simex 32x9,5 + mangelsy + nowy przedni most + remont silnika + remont już dwu krotny skrzyni plus metromierz + taśmy, kinetyki trapy itp to poszło ze 40kpln lekko 
za uaz-a w stanie prawie agonalnym

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
motkka pisze:pomuż

pomużemy

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
też kiedyś uważalem że "mam wszystkich gdzieś"
a po kilku tygodniach i tak na forum o rady pytałem
przez te kilka tygodni czytałem forum po kilka razy (tu jest wszystko)
motkka przegiołeś
przy jakimkolwiek pytaniu zostaniesz zmielony przez forumową maszyne do mielenia ludzi zakładających kasztaniarskie i stare jak świat tematy ,które i tak sa już na forum
a po kilku tygodniach i tak na forum o rady pytałem
przez te kilka tygodni czytałem forum po kilka razy (tu jest wszystko)
motkka przegiołeś

przy jakimkolwiek pytaniu zostaniesz zmielony przez forumową maszyne do mielenia ludzi zakładających kasztaniarskie i stare jak świat tematy ,które i tak sa już na forum
Wofka
Jeep Grand Cherokee
V8 Hemi
Jeep Grand Cherokee
V8 Hemi