dołaczenie 300d z merca do skrzyni uaza. jak to zrobić
Moderator: Student
dołaczenie 300d z merca do skrzyni uaza. jak to zrobić
Witam! mam pytanko odnośnie połaczenia silnika z merca ze skrzynią od uaza. chodzi mi o flansze. ponieważ mam już niby dopasowaną ale nie wiem od czego ona jest a napewno nie jest od uaza i jest dość mocno pokiereszowana. chciałem ją wymienić ale nie wiem od czego najlepiej dopasować i jak to zrobić. jakby zechciał nawiązać kontakt ktoś kto wie na ten temat coś wiecej ode mnie byłbym wdzięczny. pozdr.
-
- jestem tu nowy...
Re: dołaczenie 300d z merca do skrzyni uaza. jak to zrobić
Mam tak u siebie. Nie ja montowałem ten silnik, więc nie wiem jak została dorobiona ta flansza, ale jeśli jesteś z okolic Łodzi to możemy się spotkać i wtedy zobaczysz jak to wygląda.kalwar pisze:Witam! mam pytanko odnośnie połaczenia silnika z merca ze skrzynią od uaza. chodzi mi o flansze. ponieważ mam już niby dopasowaną ale nie wiem od czego ona jest a napewno nie jest od uaza i jest dość mocno pokiereszowana. chciałem ją wymienić ale nie wiem od czego najlepiej dopasować i jak to zrobić. jakby zechciał nawiązać kontakt ktoś kto wie na ten temat coś wiecej ode mnie byłbym wdzięczny. pozdr.
(...)
Y60 - sprzedany
tylko płaski
Y60 - sprzedany
tylko płaski