Remont
Moderator: Student
Remont
Poszukuje firmy/osób z okolic Katowic które podejmą sie remontu UAZa 469B. Jeżeli znacie jakieś takowe będę wdzieczny.
- DZIK_I_CZAPAJEW
-
- DZIK_I_CZAPAJEW
-
- Mercenaryy
-
-
-
wieprzowina pisze:nie każdy trzyma migomat pod łóżkiem...
Taaa, czasami ktoś z migomatem śpi w łóżku.

A na poważnie - nie wiemy czy Pavvel jest "techniczny człowiek", przypuszczam, że nie, albo nie ma warunków itp. itd. Remont własnoręczny jest oczywiście wskazany, będzie wiedział co skopał jak już wybuch dopadnie go w terenie. Jeśli natomiast nie będzie remontował sam to zdany jest na warsztat, najlepiej dobry!

Samemu oczywiście można wykonać część prac, ale jeśli człowiek nigdy nie rozkręcał silnika a jego techniczne umiejętności kończą się na technice wkręcania żarówki to trudno dziwić się, że się człowiek pyta!
Władek - Kraków
to jest tak pod słowem remont uważam wymianę silnika, przejrzenie skrzyni, reduktora, mostów, wymiana zawieszenia przód + ewentualnie jakieś pierdoły przy okazji.
PS. Możliwości to może by się znalazły żeby remont samemu robić ale jak zwykle brak czasu nie pozwala mi na to.
Szukam kogoś kto się tego podejmie i zrobi a nie zacznie i w połowie powie, że nie da rady bo coś tam.
PS. Możliwości to może by się znalazły żeby remont samemu robić ale jak zwykle brak czasu nie pozwala mi na to.
Szukam kogoś kto się tego podejmie i zrobi a nie zacznie i w połowie powie, że nie da rady bo coś tam.
wyślij mi kontakt do ciebie to przyślę ci numer do goście z sosnowca kóry bawi się uazami kolptom@tlen.pl