do ramieniówek

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Qbosh

do ramieniówek

Post autor: Qbosh » ndz maja 09, 2004 1:37 pm

Ma ktos moze element łączący ramienówkę z resorem z przodu - bo u mnie pourywane.Jestem w tej chwili w krakowie - i najfajniej byloby z okolicy.

Awatar użytkownika
Władek

Post autor: Władek » ndz maja 09, 2004 7:10 pm

U siebie w domu nie mam, ma to gdzieś mój mechanik, który mi robił remont. Może nie wyrzucił? Czy masz zamiar ponownie uruchamiać auto z amortyzatorem ramieniowym??? Nie lepiej zrobić wymiany na równie oryginalne amortyzatory od UAZ-a, nowe, które będą działać, w przeciwieństwie do ramieniówek, które nie będą działać nigdy? Przemyśl to zagadnienie. Wiem, że nie jestem pierwszy, ale gdy tylko nabyłem autko to poradzono mi tę zmianę jako pierwszą do zrobienia. Okazało się -absolutnie uzasadniona zmiana!
Władek - Kraków

Awatar użytkownika
vandall1

Post autor: vandall1 » ndz maja 09, 2004 11:04 pm

Chodzi Ci o taki ceownik podkładany pod cybanty?Jak nie kopsnąłem na złom-to powinny być.

Awatar użytkownika
Qbosh

Post autor: Qbosh » pn maja 10, 2004 9:28 pm

Władek pisze:U siebie w domu nie mam, ma to gdzieś mój mechanik, który mi robił remont. Może nie wyrzucił? Czy masz zamiar ponownie uruchamiać auto z amortyzatorem ramieniowym??? Nie lepiej zrobić wymiany na równie oryginalne amortyzatory od UAZ-a, nowe, które będą działać, w przeciwieństwie do ramieniówek, które nie będą działać nigdy? Przemyśl to zagadnienie. Wiem, że nie jestem pierwszy, ale gdy tylko nabyłem autko to poradzono mi tę zmianę jako pierwszą do zrobienia. Okazało się -absolutnie uzasadniona zmiana!
najchetniej bym tak zrobil - ale mam ramieniowki ktore jakas tam skutecznosc maja a nie byly używane bo poprzedni wlasciciel je odkrecil - jak starczy sil energii i kasy - czemu nie, moge pokombinować. Ja tam jest z mocowaniami - i wogóle jak z dostepnoscia tych amorów

Awatar użytkownika
Władek

Post autor: Władek » pn maja 10, 2004 10:32 pm

Qbosh pisze:
Władek pisze:U siebie w domu nie mam, ma to gdzieś mój mechanik, który mi robił remont. Może nie wyrzucił? Czy masz zamiar ponownie uruchamiać auto z amortyzatorem ramieniowym??? Nie lepiej zrobić wymiany na równie oryginalne amortyzatory od UAZ-a, nowe, które będą działać, w przeciwieństwie do ramieniówek, które nie będą działać nigdy? Przemyśl to zagadnienie. Wiem, że nie jestem pierwszy, ale gdy tylko nabyłem autko to poradzono mi tę zmianę jako pierwszą do zrobienia. Okazało się -absolutnie uzasadniona zmiana!
najchetniej bym tak zrobil - ale mam ramieniowki ktore jakas tam skutecznosc maja a nie byly używane bo poprzedni wlasciciel je odkrecil - jak starczy sil energii i kasy - czemu nie, moge pokombinować. Ja tam jest z mocowaniami - i wogóle jak z dostepnoscia tych amorów

Pisz do Kasprola z tego Forum. On wie wszystko.
Władek - Kraków

Awatar użytkownika
---Ryba---
Kontaktowanie:

Post autor: ---Ryba--- » pn maja 10, 2004 10:47 pm

Jak nie znajdziesz to sam sobie wyprodukuj. Nie jest to skąplikowany element.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”