Pozdrawiam: Hubert
Zdjęcia:

Moderator: Student
Aleś ty dzisiaj toksyczny.klucz13 pisze:Kużwa okładzin szukaza chwolę założy temat " Nity do okładzin"
Do dupy infoBart03 pisze:na internet go stac a na szczeki to juz kasy nie ma![]()
chłopie zrezygnuj 1 miesiac z internetu to se za ta kase kupisz szczeki u Wasyla na targu
Detox mi się skończyłcarinus pisze:Aleś ty dzisiaj toksyczny.klucz13 pisze:Kużwa okładzin szukaza chwolę założy temat " Nity do okładzin"
a może po prostu zmotaj sobie ręczny hydrauliczny na obie lub jedną ośhubert_s pisze:Panowie spokojnie, klucz13 nity mam nie jedne okładziny już napisałem, stwożyłem ten wątek, żeby mi ktoś doradził, na okładziny mnie stać, na internet też, bardziej mi zależało na jakieś adresy sklepów z częściami do UAZa, znam w Białym stoku, ale tam ceny są jak w pewexie, w mojej okolicy nic nie widziałem.
To się wypełnia profil "skąd" bo jak narazie to jesteś z dupyhubert_s pisze:Panowie spokojnie, klucz13 nity mam nie jedne okładziny już napisałem, stwożyłem ten wątek, żeby mi ktoś doradził, na okładziny mnie stać, na internet też, bardziej mi zależało na jakieś adresy sklepów z częściami do UAZa, znam w Białym stoku, ale tam ceny są jak w pewexie, w mojej okolicy nic nie widziałem.
Noooooo uczymy sięhubert_s pisze:Przepraszam, z Trzebcza, okolice Legnica-Głogów, woj. dolnośląskie.
Nie musimyhubert_s pisze: już nie róbcie ze mnie nie wiadomo czego, .
Przeciesz wszyscy widzieli,ale nikomu nie chciało się o tym pisać.Piter69A pisze:Ale to nie jest hamulec od UAZa![]()
![]()
Konstrukcja podobna ale ten jest sporo wiekszy. Co, nikt nie zauważył??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość