Kto jeździ na 33 calach?
Moderator: Student
Kto jeździ na 33 calach?
Panowie kto bryka Uazem na 33" i jak się ma ją jego półosie i mosty?
Czekam na opinie - dajcie na luz i na razie bez kasztanienia, OK?
Czekam na opinie - dajcie na luz i na razie bez kasztanienia, OK?
Zbowid

- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
ja jezdziłem na 33 calach farmerach(silnik ok 100 koni )przez 2 lata aż wkoncu nie wytrzymałem i założyłem afgany. teraz widze że były to stracone dwa lata (ale - gdy się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ).............zakładaj (będziesz miał przynajmniej dobre gumy) ....dojrzejesz - zmienisz mosty, potem silnik , potem..........i tak to właśnie wygląda !!??!!
Mój gazik na 33" BFG brał kazdy wyjeb jaki chciałem przejechać, silnik 120 kucy, na tak to pieknie chodzi, że miodnaja zajebioza była ale kuźwa dyfry nie wytrzymują, więc po 3 zakończonych wybuchem imprezach sprzedałem owe 33" i starczyło na naprawy w gaziku, a tak kuźwa fajnie miało być, plastikowe puchary na szafie, dyplom za szkłem w barku, tudziesz inne plastikoweszklane trofea z rajdów i niezapomniane wrażenia.... jak chceta to próbujcie, najlepiej wymienić mosty, potem reduktor, wcześniej silnik nie zapominając o skrzyni biegów itp. 

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.