blacharz w okolicach Łodzi
Moderator: Student
blacharz w okolicach Łodzi
szukam inteligentnego blacharza, któremu mógłbym powierzyć swoje auto
do roboty na czas wyjazdu
ma to być fachowiec z grupy: tani spec
podcięcie progów /drzwi/ i innych zbędnych elementów, "odrdzewienie" i polakierowanie itp
w Łodzi lub w promieniu 50-80 km
do roboty na czas wyjazdu
ma to być fachowiec z grupy: tani spec
podcięcie progów /drzwi/ i innych zbędnych elementów, "odrdzewienie" i polakierowanie itp
w Łodzi lub w promieniu 50-80 km
1. Muscel'69
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00

- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
Witam zapytam Faceta który mnie robił, kwestia na kiedy ta robnota bo teraz ma do skończenia duperela u mnie potem do zrobienia mes W107 i nie wiem czy jest cos w kolejce czy nie
5
Pozatym nie wiem czy podejmie sie podcinania, trza by poprostu pogadać, ale pierwszorzędna sprawa terminu
6
Pozdrowienia

Pozatym nie wiem czy podejmie sie podcinania, trza by poprostu pogadać, ale pierwszorzędna sprawa terminu

Pozdrowienia
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
Ja mam namiary na super blacharza, starszy człowiek, rzeczowy i można się z Nim dogadać co do ceny (a ceny ma lepsze niż promocje w Hipermarketach), a z blachy, to on potrafi wam kokardkę zawiązać i jak lakierem pryśnie, to nie poznacie, że to nie wstążka.
Jest tylko jeden szkopół...
ON KURKA WODNA, MIESZKA KOŁO LEGNICY
, ale jeżeli będę kiedykolwiek restaurował oldtimera, to te 300km bez żalu walnę i Mu autko zawiozę
.
NAPRAWDĘ WARTO
6
Jest tylko jeden szkopół...

ON KURKA WODNA, MIESZKA KOŁO LEGNICY

NAPRAWDĘ WARTO

W razie jak by co, to 601-34-87-25
Piotrków daleko nie jest ...
z tym że problem polega na tym że osobówkę zrobi każdy bo bazuje na gotowych podzespołach
natomiast przeróbki nadwozia stwarzają juz pewien problem / tu trzeba być juz trochę artystą, mieć wyobraznię i posiadać tzw. kulturę techniczną jak np. pan Henryk z Pułtuska /, oczywiście gdyby stać nad nim to zrobi
ale ja wyjezdżam i chcę oddać swoje"dziecko" na dwa tygodnie w dobre ręce ...
dlatego szukam
ps.
MOC
10 dni roboczych to szmat czasu dla fachowca + pomocnik
ja remont blacharski + lakierowanie fiata 126 p zrobiłem sam w 52 godziny
z tym że problem polega na tym że osobówkę zrobi każdy bo bazuje na gotowych podzespołach
natomiast przeróbki nadwozia stwarzają juz pewien problem / tu trzeba być juz trochę artystą, mieć wyobraznię i posiadać tzw. kulturę techniczną jak np. pan Henryk z Pułtuska /, oczywiście gdyby stać nad nim to zrobi
ale ja wyjezdżam i chcę oddać swoje"dziecko" na dwa tygodnie w dobre ręce ...
dlatego szukam
ps.
MOC
10 dni roboczych to szmat czasu dla fachowca + pomocnik
ja remont blacharski + lakierowanie fiata 126 p zrobiłem sam w 52 godziny
1. Muscel'69
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00
2. Muscel'82