rzuca po całej drodze
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
rzuca po całej drodze
rzuca mnie po całej drodze "czarnej" -m zbieżność czy coś innego
Re: rzuca po całej drodze
spróbuj prosto jechać
mnóstwo przyczyn

mnóstwo przyczyn
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
-
- jestem tu nowy...
staram się, końcówka drążka została wymieniona, w której miała luz, czy to możliwe, że tera to zbieżność. Nie jechałem po koleinach
Nie pij tylewoltek pisze:rzuca mnie po całej drodze "czarnej" -m zbieżność czy coś innego

Było dwa zyliony razy co za muły

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
zweryfikuj stan :łozyska kół , zwrotnica, końcówki, przekładnia,wieszaki resorów, resory, i ich mocowania kpl i bedziesz wiedział
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Bzdura co ma zawieszenie do rzucania, wydech się poluzowałgri74 pisze:zweryfikuj stan :łozyska kół , zwrotnica, końcówki, przekładnia,wieszaki resorów, resory, i ich mocowania kpl i bedziesz wiedział

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
w sensie wibracje wspólne poosioweklucz13 pisze:Bzdura co ma zawieszenie do rzucania, wydech się poluzowałgri74 pisze:zweryfikuj stan :łozyska kół , zwrotnica, końcówki, przekładnia,wieszaki resorów, resory, i ich mocowania kpl i bedziesz wiedział

nie pomyslałem o tym ...

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
nie taniej wyjdzie trzymać mocno kierę i w razie czego kontrować ?

łoś też człowiek
-
- jestem tu nowy...

Nieprzywykły do jazdy po prostej drodzewoltek pisze:po prostu jadą prostą drogą asfaltową, ściąga mnie raz w prawo raz w lewo. Kierownica trzymana jest na wprost, i delikatnie korydynująca zamiaray skrętu w prawo lub lewo. Brak w tej chwili jest luzów na kierownicy i drążkach. Za nabijanie się Dziękuję.

-
- jestem tu nowy...
Jestem na Forum od chyba 04.11.2009r. a UAZ-a mam od miesiąca, z czego do dnia 05.11.20099r. był u mechanika w celu wymiany zdewastowanej instalacji elektrycznej.
uzupełnij profil , ładnie sie przedstaw , obiecaj załacznik , będzie łatwiej , zobaczysz
jak nie to sie wypisz
jak nie to sie wypisz

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Dupa tamwoltek pisze:Jestem na Forum od chyba 04.11.2009r. a UAZ-a mam od miesiąca, z czego do dnia 05.11.20099r. był u mechanika w celu wymiany zdewastowanej instalacji elektrycznej.

-
- jestem tu nowy...
dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)
Amenwoltek pisze:dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
..jasne
nie ma obowiązku pisania na tym forum ...

nie ma obowiązku pisania na tym forum ...
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
A to forum ma nosi w tytule - Nauczanie poczatkowe matołow -woltek pisze:dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)

Ale Ty Klucz jesteś zakłamany 

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Dążę do doskonałościPiotrul pisze:Ale Ty Klucz jesteś zakłamany

-
-
Sprawdź sobie mocowanie kolumny kierownicy luz w przekładni kierowniczej i wyważ koła,skoro inne elementy masz dobre.Objawy powinny ustąpić.
Edgar z Gór.
-
- jestem tu nowy...
Dzięki
To nie UAZ, tylko jakaś machina do podróży w czasie....woltek pisze:Jestem na Forum od chyba 04.11.2009r. a UAZ-a mam od miesiąca, z czego do dnia 05.11.20099r. był u mechanika w celu wymiany zdewastowanej instalacji elektrycznej.

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Wrzuć na luz Kolego - niestety na tym Forum również jest kilka "wybitnych" osobistości, co znają się na wszystkim i w każdym samochodzie. Popatrz na ilość postów i gwiazdek - są one na pewno zdobyte dzięki udzielaniu "kompetentnych" odpowiedzi takim niedoświadczonym użytkownikom jak my. Jak przepatrzysz Sobie to Forum to szybko oddzielisz ziarna od plew.woltek pisze:dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)
Dobre jest to, że również jest kilku ludzi, którzy mają wiedzę i chcą się nią podzielić - tych też namierzysz, nawet już w Swoim wątku. Próbuj wysyłać wiadomości na PW, a jest szansa, że dostaniesz odpowiedź na nurtujące Cię pytania. W moim wypadku to działa.
Powodzenia w "rozkminianiu" Swojego Uaza.
Pozdrawiam
Gasti
był UAZ 31512/1985r prawie oryginał
jest GAZ 69M/1969r prawie oryginał
jest GAZ 69M/1969r prawie oryginał
chamy - zgoda,woltek pisze: (każdy dla siebie, zakłamane chamy)
zakłamane - OK,
ale z tym "dla siebie" to przesadziłeś

Gdzieś muszą być poważne luzy, podnieś koła, poruszaj w pionie, czy przypadkiem nie na zwrotnicach.
VW T4 syncro, 2.4D, long 

sprawdź czy koła nie są zbieżne albo rozbieżne.
To i luzy należy sprawdzić
To i luzy należy sprawdzić

GyGy 5479591
Uaz 469 B
Uaz 469 B