Skrzynia
Moderator: Student
Re: Skrzynia
A jakie to trzy wersjekuboszek pisze:Skrzynia uaza występuje przynajmniej w 3 wersjach. CZYM SIĘ RÓŻNIĄ 469

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Ja miałem dwie wersje. Z wypadającą trójką i bez tego ficzeru. W tej drugiej - przyznam - czegoś mi brakuje...
A tak na poważnie pewnie chodzi o to, że była niesynchronizowana 1 i 2 i w pełni synchronizowana...
A tak na poważnie pewnie chodzi o to, że była niesynchronizowana 1 i 2 i w pełni synchronizowana...
Pozdrawiam!
Marcin
Marcin
Mi wylatała kiedyś jedynkaMarcin_75 pisze:Ja miałem dwie wersje. Z wypadającą trójką i bez tego ficzeru. W tej drugiej - przyznam - czegoś mi brakuje...

to pięć modeli

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
ja za to mialem model z uszczerbionym wodzikiem - to byl 6 model - bardzo rzadko spotykany 

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
- piotrek_uaz
Ja mam synchronizowana i mi rzezi na trojce - jakby tryb o cos tarl - to 7my model.Bart03 pisze:ja za to mialem model z uszczerbionym wodzikiem - to byl 6 model - bardzo rzadko spotykany
zmota sie mota
Długie pagiero osobówka

Długie pagiero osobówka

Nie można zapomnieć o skrzyniach z czujnikiem wstecznego i bez niego 

sory ale kupiłem inną skrzynia od uaza obudowa to samo ale w środku jakaś inna zębatka była jak u mnie w tym samym miejscu dobra 

- piotrek_uaz
No przeciez napisal ze u niego byla ta sama zebatka dobra co u niego inna. CO tu jest do rozumienia ? Logiczne przeciezwojtii pisze:może mi to ktoś przetłumaczyć![]()
![]()
![]()

zmota sie mota
Długie pagiero osobówka

Długie pagiero osobówka

A ja jeszcze w uazie miałem na raz osiem skrzynek
piwa
piwa

witam tych co sie napierdalają okazało sie że co kupiłem skrzynie to jakiś dziad włożył w nią synchronizatory z żuka i przez to wszystko tak jest w niej namotane.