Chłodnica z Poloneza
Moderator: Student
Chłodnica z Poloneza
Wpadła mi w łapy chłodnica z poldka-czy podoła oryginalnemu silniczkowi z uaza pytanie tylko? czy może samowar o masie 2 ton na 4 kołach będe miał??
no limits,no rules,no roads
4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
ze zmiana to zartowalem, a mlotek i sruborek byly w uzyciu, i nich.uja, a ze akurat musialem pozniej gdzies jechac to balem sie rozwiazan mega silowychvandall1 pisze:Wupasiu!Co Ty gadasz?Nie masz młotka tudzież śrubokręta?
poza tym nie chcialem za bardzo szalec zeby tego "kolanka" nie wyszczerbic coby mi pozniej woda nie spie.przala
Ostatnio zmieniony śr sie 04, 2004 10:44 pm przez wupasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj chyba masz rację-pamiętam,że na ogół próba wyciągnięcia termostatu kończy się dewastacją onegowupasek pisze: ze zmiana to zartowalem, a mlotek i sruborek byly w uzyciu, i nich.uja, a ze akurat musialem pozniej gdzies jechac to balem sie rozwiazan mega silowych
poza tym nie chcialem za bardzo szalec zeby tego "kolanka" nie wyszczerbic coby mi pozniej woda nie spie.przala

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
chlodnica od poloneza w sumie temat juz zakonczony, wiadomo bedzie szybkowar na 4 kolach, z rana pewnie kolaborant jakis wytnie reklame climbera wiec temacik sie nadaje jak bloto dla syfa 
jak tam przemyt hummera
Moze wybierz sie do szwecji i przemyc laplandera mniej km do przejechania po dnie 

jak tam przemyt hummera

ZG 5.2 96r.
no temat juz tylko mozna powaznie skasztanic zeby choc ktos kto sobie poczyta troche zabawy mial
poldka chlodnica to sie tylko do poldka nadaje i to nie jestem pewien
szybkowar na kolach chcoc z drugiej strony w zimie na goraca wode dlugo czekal nie bedzie
hummerow kilka juz ogladalem, ale to jednak nie jest szczyt techniki jesli mam byc szczery, tu chyba najwiecej kosztuje sama nalepka
Ogolnie to koszt zakupu jest dosc spory no ale czesci to juz majatek tak wiec powoli mi trzezwieje umysl
a co do laplanderow to wciaz czekam na powazne informacje bo chba trza bedzie jeszcze jakiegos gaza zbudowac coby rodzinka byla w komplecie

poldka chlodnica to sie tylko do poldka nadaje i to nie jestem pewien

hummerow kilka juz ogladalem, ale to jednak nie jest szczyt techniki jesli mam byc szczery, tu chyba najwiecej kosztuje sama nalepka

Ogolnie to koszt zakupu jest dosc spory no ale czesci to juz majatek tak wiec powoli mi trzezwieje umysl

a co do laplanderow to wciaz czekam na powazne informacje bo chba trza bedzie jeszcze jakiegos gaza zbudowac coby rodzinka byla w komplecie

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4