Naprawa UAZa Wrocław i okolice
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Naprawa UAZa Wrocław i okolice
Hej, szukam kogos z Wroclawia lub okolic kto podjalby sie uruchomienia mojego uaza. W skrocie doszlo kiedys do zwarcia, silnik przestal dzialac i od tamtego czasu stoi nieruchomo. Bardzo prosze o jakies namiary na warsztaty lub po prostu do kogos kto sie na tym zna albo tylko to lubi
(telefony, maile itd). Bede bardzo zobowiazany za pomoc. pozdrawiam

Re: Naprawa UAZa Wrocław i okolice
A gdzie zwarło?? Uaz to prosta konstrukcja, poszukaj schematu i po nitce do kłębka. Jak masz uaza to trzeba polubić hobbystyczne choć grzebanie przy autku-a zaoszczędzisz na naprawach.
Aro 243 3.2 D
-
-
Wystarczy dobrze obwąchac bo zwarcie coś przysmaży i czuć charakterystyczny smrodek z tych okolic, faktycznie w UAZie raczej łatwo znaleźc jak pisze poprzednik bo tam nie ma nic skomplikowanego,pare przewodów żadnych komputerów i innego dziadostwa które komplikuje żywot posiadaczom innych cudów.
Edgar z Gór.
-
- jestem tu nowy...
Nie mam warunkow a ostatnio takze czasu zeby sie z tym grzebac. Poza tym auto juz dlugo stoi w bezruchu wiec pewnie wymaga wiecej czasu zeby go uruchomic. Wiec po raz kolejny ponawiam apel o jakis kontakt
Dzieki!

zapytaj kolegi @ANDRZEJ.W może by się podjął 

KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4