blaszanka-uaz
Moderator: Student
blaszanka-uaz
cześć,
mam do kupienia taki 'autobusik' z '87r.,facet chce 900zł.
czy da się z tym coś zrobić? chodzi mi o to aby karoserje zdać na złom a z reszty zmotać coś -tylko co i czy warto w to się bawić?
liczę na podpowiedzi osób mających doświadczenie w tym temacie,dzięki.
mam do kupienia taki 'autobusik' z '87r.,facet chce 900zł.
czy da się z tym coś zrobić? chodzi mi o to aby karoserje zdać na złom a z reszty zmotać coś -tylko co i czy warto w to się bawić?
liczę na podpowiedzi osób mających doświadczenie w tym temacie,dzięki.
szukam samuraia!!!
napisz najpierw do czego to ma sluzyc
wiekszosc mechanizmow jest taka sama jak w uazie 469, a czy to dobrze czy zle.. ocen sam
wiekszosc mechanizmow jest taka sama jak w uazie 469, a czy to dobrze czy zle.. ocen sam

Ostatnio zmieniony wt wrz 21, 2004 5:43 pm przez wupasek, łącznie zmieniany 1 raz.

- romanowicz_z3 car469b
- chiquito83
- romanowicz_z3 car469b
ma być do delikatnej jazdy w terenie, rama jest jakaś inna jak w normalnym uazie-chyba bo cieńka i wygląda jak z ceownika (nie ma zamkniętego przekroju), mocowanieresorów inne, motor warczy ale ciśnienie trzyma na 2,reduktor działa , kierownicą trzeba kręcić we dwóch,wupasek pisze:napisz najpierw do czego to ma sluzyc
facet kupił go z energetyki więc nic wcześniej nie było kombinowane,
może ktoś ma fotke takiej maszyny już przerobionej,
szukam samuraia!!!
www.uaz452.com i kliknij na Klub, ogorkow do wyboru do koloru, a rama oczywiscie, ze inna, ale pisalem, ze wiekszosc mechanizmow jest taka sama a ramy nie uwazam za mechanizm 

- romanowicz_z3 car469b
- romanowicz_z3 car469b