Panowie wiem, że istnieje bo coś takiego widział mój kolega

Szukam czujnika temperatury wody, w którym można regulować załączanie wentylatora.
O co chodzi? Potrzebuję czujnik, który będzie załączać szybciej nić przy 90 stopniach.
Moderator: Student
To jest tzw. oczywista oczywistość, tylko czy o to chodziło wątkotfurcy?carinus pisze:można zastosować do Twoich potrzeb zwykły termostat do bojlerów elektrycznych
Ja pierdzielę, UAZ skrzyżowany z bojleremcarinus pisze:Bedzie trochę śmiesznie ale można zastosować do Twoich potrzeb zwykły termostat do bojlerów elektrycznych,na którym możesz regulować temperaturę załaczenia w dowolnym zakresie 30-90*.
Przeca chodzi i tak o skundlonego UAZ-a, bo rasowy nie ma elektrycznego wentylatorazippo68 pisze:UAZ skrzyżowany z bojlerem
Jak nie ma, jak ma. Z nagrzewnicyAdampio pisze:Przeca chodzi i tak o skundlonego UAZ-a, bo rasowy nie ma elektrycznego wentylatorazippo68 pisze:UAZ skrzyżowany z bojlerem
Analizując:Błażej pisze: A najprościej, choć BEZ regulacji, to zastosować termostat z pralki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości