w jakiej firmie macie ubezpieczone swoje bryki?
jakie tow. ubezpieczeniowe jest dobre i relatywnie tanie?
pozdr
jose
P.S. nie chce ktos gruzu betonowego wziac

Moderator: Student
Masz AC na ogórka??ub40 pisze:Ja tam nie narzekam, chcieli mi ubezpieczyc nawet kolo rezerwowe ktore mam na tylnych drzwiach w ogorku w kosztachprawie zerowych.
BocianWaw pisze:Jak masz zniżki to stawka dobrze wychodzi, ....
Edgarowski pisze:Warta OC i NW zniżka max 320 zł rocznie.
Jedynym "direktowym" ubezpieczycielem, u którego można w miarę bezstresowo ubezpieczyć UAZa jest Link4. Zrobili od jakiegoś czasu ubezpieczenie "samochodów historycznych", cokolwiek ten termin oznacza. W każdym razie nie robią oczu jak spodki jak się poda rok produkcji 1975. Ale cenowo jakaś rewelacja nie wychodzi - nie pamiętam, coś grubo ponad 500 zł, gdy w PZU ponad 400 mi wyszło. (ciężarowy, zadupie, max zniżki)Edgarowski pisze: Zadzwoniłem z ciekawości w związku z nachalnymi reklamami do reklamującego się w internecie chyba AViva czy innego badziewia to konsultant długo nie mógł pokapowac co to jest UAZ pytał jakiegoś mądrali na końcu powiedział że OC bedzię kosztowało 3000 zł i z tą przyjemną informacją zostaliśmy się.
Ja bym wolal to samo w Allianz za 580zł (w tym NNW), ale jak kto woli płacić, niż zioło ...zippo68 pisze:Dane z dnia 12.01.2011
Miasto powyżej. 140 tyś.
Osobowy, miejscówek 7
60% zniżki
Generali najtaniej. Wszystkie inne jeszcze więcej sobie życzą.
655,- /w tym 55,- NW/- Bosze ile by to było zioła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości