zderzak przód
Moderator: Student
zderzak przód
chcę zrobić sobie jakiś konkretny zderzak na przód, ma ktoś może jakiś rysunek? Ja znalazłem w sieci taki
ale może ktoś ma ciekawszy i się podzieli?
- Xerkses
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: zderzak przód
Potrzebujesz rysunku technicznego czy koncepcji ?
Jak koncepcji to pooglądaj może to co mają ludzie pozakładane, albo produkty firmy RIF.
Jak koncepcji to pooglądaj może to co mają ludzie pozakładane, albo produkty firmy RIF.
-
- jestem tu nowy...
Ja mam podobnie wyglądający z uchwytami na hi lifta i wytrzymały w dobrej cenie na sprzedanie
po świątecznej cenie
Jak mnie tu dawno nie było ho ho

Wrzuć jakieś fotki.uaz monster pisze:Ja mam podobnie wyglądający z uchwytami na hi lifta i wytrzymały w dobrej cenie na sprzedaniepo świątecznej cenie
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
-
- jestem tu nowy...
Tak wygląda na uazie teraz już niema tych rur górnych ale cała konstrukcja zderzaka wraz z osłoną na miskę i drążki jest w stanie idealnym 

Dosyć skromna konstrukcja,myslałem ze będzie bardziej masywna.Wymiarami chyba nie odbiega za bardzo od oryginału?
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
-
- jestem tu nowy...
Nie sztuką jest zrobić zderzak z szyny kolejowej który będzie krzywił ramę podczas mocnego zderzenia z przeszkodą ...
Masz racje , masą nie powala a to chyba plus ... starłem się zrobić coś wytrzymałego co będzie dobrze wyglądało i spełniało swoją rolę w 100% osłona miski jest na tyle wytrzymała że możesz za nią samochód do góry podnieść na lewarku i się nie pognie zresztą co dużo mówić zderzak siedział w uazie przez pare wypadów terenowych (aż nie zechciało mi się zrobić trzepaka do trialu tak wygląda mój uaz teraz :
) kamienie i drzewa nie zrobiły z tamtego zderzaka pasztetu więc moim zdaniem to nie jest jakiś kolejna sklejka która po stuknięciu w drzewko pęka jak zapałka
Pozdrawiam was i jeszcze lepszego nowego roku
Masz racje , masą nie powala a to chyba plus ... starłem się zrobić coś wytrzymałego co będzie dobrze wyglądało i spełniało swoją rolę w 100% osłona miski jest na tyle wytrzymała że możesz za nią samochód do góry podnieść na lewarku i się nie pognie zresztą co dużo mówić zderzak siedział w uazie przez pare wypadów terenowych (aż nie zechciało mi się zrobić trzepaka do trialu tak wygląda mój uaz teraz :

Pozdrawiam was i jeszcze lepszego nowego roku

- Xerkses
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ja przyznaję zderzak twardy był wytrzymywał co trza 
Ale ze sprzedażą to bym się tak na Twoim miejscu nie śpieszył, bo jak kiedyś Ci te nowe wystające rurki oceni policja na 5+ to szybko wrócisz do tego poprzedniego zderzaka

Ale ze sprzedażą to bym się tak na Twoim miejscu nie śpieszył, bo jak kiedyś Ci te nowe wystające rurki oceni policja na 5+ to szybko wrócisz do tego poprzedniego zderzaka

A wiele za ten zderzak?
-
- jestem tu nowy...
300zł
a wysłałbyś?
-
- jestem tu nowy...
Niewidze problemu tylko pytanie kto to prześle... i gdzie bo ostatnio od vitary zderzak wysyłałem to mało co i by tego nie przyjęli dowiem się i dam Ci znać w przyszłym tygodniu ile by koszty wyszły ok ?
Bardzo byłbym wdzięczny
UAZ MONSTER podaj nr telefonu
Siema. Schenker pewnie by wysłał większym aucie ale na palecie.
Galloper LWB - turysta