Podacie współrzędne, proszę.
Może w sobotę udało by mi się tam podjechać, a może jeszcze ktoś miałby ochotę ?

Moderator: Albert_N
Jest takie 30 metrów gdzie śmiało możesz testować tego potworkaDamian21214 pisze:Witam,
bardzo chetnie przetestowalbym swoj sprzet w tych okolicach, a i miloby znowu zobaczyc Nive w akcji (moj poprzedni samochod
).
Mam nadzieje ze bedzie znowu organizowany jakis wypad.
Przybliżony czas przejazduSvenson pisze:
...kilka godzin![]()
tomaszpi pisze:Witam wszystkich serdecznie![]()
Powoli ogarniam temat i szykuję małe spotkanko![]()
![]()
Będzie coś nowego![]()
![]()
Chętnych zapraszam serdecznie.
Niestety dokładny termin jest mi nie znany(okolice września) ponieważ jestem w fazie załatwień pewnych spraw.
Wiem tylko tyle, że jest opcja kilku dniowa![]()
![]()
![]()
Witam.tomaszpi pisze:Witam wszystkich, którzy zaczynają zabawę z OFF ROADEM i nie tylko![]()
![]()
Zapraszam w moje tereny(Bolesław koło Olkusza i nie tylko) w celu wspólnych wyjazdów w teren![]()
![]()
Nie masz gdzie jeździć i poćwiczyć to zapraszam.![]()
![]()
A jest gdzie szaleć![]()
![]()
Na wspomnianych terenach odbyło się już V ZLOTÓW ŁADA NIVA![]()
![]()
Masz ochotę sprawdzić swoje umiejętności to zapraszam![]()
![]()
![]()
Spotkania będą trwały cały rok![]()
a tak uściślającaglar pisze:yyy, czy to znaczy, ze nie musze kupowac Nivy aby przyjechac na zlot?
każde autko mile widziane, pod warunkiem, że terenoweaglar pisze:yyy, czy to znaczy, ze nie musze kupowac Nivy aby przyjechac na zlot?
No to chyba sie ponownie spotkamy, bede sledzil watektomaszpi pisze:każde autko mile widziane, pod warunkiem, że terenoweaglar pisze:yyy, czy to znaczy, ze nie musze kupowac Nivy aby przyjechac na zlot?![]()
![]()
Patrz dawno nie rozmawialiśmy i sobie zapomniałem o Wasaglar pisze:No to chyba sie ponownie spotkamy, bede sledzil watektomaszpi pisze:każde autko mile widziane, pod warunkiem, że terenoweaglar pisze:yyy, czy to znaczy, ze nie musze kupowac Nivy aby przyjechac na zlot?![]()
![]()
Maluch ze złombolu to też auto terenowe??tomaszpi pisze:każde autko mile widziane, pod warunkiem, że terenoweaglar pisze:yyy, czy to znaczy, ze nie musze kupowac Nivy aby przyjechac na zlot?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość