amster123 pisze: Zajebiste poczucie humoru - nabijać się z 60-letniego samochodu, że mu coś kapie![]()
Ale że co

Obraza autorytetu

Przeca to zwykły stary kawał metalu

Moderator: Albert_N
amster123 pisze: Zajebiste poczucie humoru - nabijać się z 60-letniego samochodu, że mu coś kapie![]()
Żeby mieć ten stary kawał metalu 90% tego forum dało by się pokroić.mik pisze:
Przeca to zwykły stary kawał metalu
To jak z ludźmi - najpierw pampersy 0-3, potem dla dorosłychFlor pisze:w pewnym wiekupodkładki są typowe
uwierz mi że jak miał bym się dawać kroić za jakiekolwiek stare żelazo to wolałbym za to:amster123 pisze: Żeby mieć ten stary kawał metalu 90% tego forum dało by się pokroić.
...a skrzynie weźmiemy z mojego Pajero. Bo wiesz ona jest jak dziwka - z każdym może
daj Pan spokój...mik pisze: uwierz mi że jak miał bym się dawać kroić za jakiekolwiek stare żelazo to wolałbym za to:
Mroku zanim rzucisz kamieniem zaznajom się z metodą uszczelniania wału korbowego tył w silniku dolno górnym 1,6 roveraMroczny pisze:ale da się opanować technikę z tego 52 na tyle, zeby zalepić wyciek? da..
zasadniczo to oleum trafia tam skąd przyszłoMroczny pisze:tu nie chodzi o fajność.. ale o syfienie oleum w przyrodę
No dobra, 4W60 to może rzeczywiście nie najszczęśliwszy przykładWiechu pisze: daj Pan spokój...
Skrzyżowanie jeepa z mahindrą ?
![]()
I bankowo też mu coś cieknieMroczny pisze:zgadza się.. i ten gazik w tle też niegłupi
Słusznie prawisz....Damian pisze:jako posiadacz land rovera stanę w obronie innych marek
Pewnie Ci mosty i reduktor na sucho pracują. LR ma ciec i tylebrodafidela pisze: I nie każde cieknie - bo moje nigdy nie ciekło - czyli sie da sie....![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości