WOŚP z napędem 4x4
Moderator: Albert_N
WOŚP z napędem 4x4
Witam
Chciałbym się podzielić z Wami pomysłem, który zamierzam wcielić w życie 13 stycznia 2008 w trakcie trwania Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. To wszystkim znana i zacna inicjatywa, która bez wątpienia (mimo różnych opinii) dość istotnie wspiera potrzebujących. Pomyślałem, że może środowisko off-road także coś wniesie w to wydarzenie. Do rzeczy.
13 stycznia organizuje rajd (lub zlot- myślę nad tym jeszcze) na rzecz WOŚP. Zamierzam pozyskać sporego sponsora (jestem w trakcie) na dość duże czeki dla zwycięzców, które w finale („światełko do nieba”) zwycięzcy przed kamerami na scenie przekażą na rzecz WOŚP (to już mam dogadane). Jest realna szansa zrobienia bardzo dużej imprezy off-roadowej (z udziałem wielu samochodów) w trakcie, której poza tym, że dobrze się pobawimy to możemy pokazać wielu sceptykom, że potrafimy zrobić coś namacalnie konstruktywnego. Jeżeli uzbiera się znaczna ilość samochodów to będziemy bez wątpienia widoczni także w TV a o naszej inicjatywie usłyszy cała polska. Teraz pytanie do Was. Co sądzicie o tym pomyśle?
P.S.
Wpisowe dobrowolne do puszki WOŚP
Chciałbym się podzielić z Wami pomysłem, który zamierzam wcielić w życie 13 stycznia 2008 w trakcie trwania Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. To wszystkim znana i zacna inicjatywa, która bez wątpienia (mimo różnych opinii) dość istotnie wspiera potrzebujących. Pomyślałem, że może środowisko off-road także coś wniesie w to wydarzenie. Do rzeczy.
13 stycznia organizuje rajd (lub zlot- myślę nad tym jeszcze) na rzecz WOŚP. Zamierzam pozyskać sporego sponsora (jestem w trakcie) na dość duże czeki dla zwycięzców, które w finale („światełko do nieba”) zwycięzcy przed kamerami na scenie przekażą na rzecz WOŚP (to już mam dogadane). Jest realna szansa zrobienia bardzo dużej imprezy off-roadowej (z udziałem wielu samochodów) w trakcie, której poza tym, że dobrze się pobawimy to możemy pokazać wielu sceptykom, że potrafimy zrobić coś namacalnie konstruktywnego. Jeżeli uzbiera się znaczna ilość samochodów to będziemy bez wątpienia widoczni także w TV a o naszej inicjatywie usłyszy cała polska. Teraz pytanie do Was. Co sądzicie o tym pomyśle?
P.S.
Wpisowe dobrowolne do puszki WOŚP
Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
Jeżeli uda mi się zebrać, choć kilka samochodów. Jeżeli dzięki temu, że one przyjadą, będą jeździły ściągając widzów i towarzyszyć temu będzie dobry klimat. To już mam połowę sukcesu. Jeżeli dzięki temu uzbieramy jakieś pieniądze (nie liczę sponsorów). To już można powiedzieć, że impreza była potrzebna i udana. Liczą się tu chęci, dobry klimat i zabawa. Zaplanuje to wszystko najlepiej jak potrafię. Co wyjdzie? Zobaczą i ocenią Ci, którzy będą. Wszystko to dla jednego konkretnego celu. BY POMÓC POTRZEBUJĄCYM. To nie będzie impreza, na której mam zrobić kasę (pewnie sporo dołożętrawers pisze:Pomysł gitTylko... masz doświadczenie w organizacji radów lub zlotów?
Bo wiesz, żeby potem w TV ...ujnia nie wyszła...

Czy mam doświadczenie? Bardzo małe, ale wiem, że znajda się ludzie, którzy mimo to przyjadą.
Pozdrawiam
P.S.
Nie popełnia błędów ten co nic nie robi.
- Komar Suzi
- jestem tu nowy...
Absolutnie nie chciałem żeby moje pytanie wygladało zaczepnieHighway pisze: To nie będzie impreza, na której mam zrobić kasę (pewnie sporo dołożę) ani relacja telewizyjna z rajdu i nie liczy się tak naprawdę, kto wygra a kto przegra oraz ile było „wpadek” organizacyjnych. KAŻDY, kto weźmie w tym udział i w jakiś sposób przyłoży się do osiągnięcia celu, jakim jest ta pomoc będzie wygranym. Sam nie jestem do końca przekonany czy ma to być rajd czy zlot.
Czy mam doświadczenie? Bardzo małe, ale wiem, że znajda się ludzie, którzy mimo to przyjadą.
Pozdrawiam
P.S.
Nie popełnia błędów ten co nic nie robi.

Chodzi mi tylko o to, żeby wyszło ok

Uaz and GR Y61
super inicjatywa, my kiedys w przemyslu na dzien dziecka zrobilismy taki lajtowy tor offroadowy kolo stadionu w przemyslu gdzie organizowany byl caly cykl imprez z tej okazji, wojsko pomoglo, pokopalismy troche dolów straz pozarna zalala woda itd... za kazdy przejazd placilo sie 5 zeta a kasa poszla na wakacje dla dzieci z najubozszych rodzin
WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
Jak dostać dostęp masz tutaj:
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=19282
Wiele osób Cię zna, problemów nie będzie
Pozdrawiam:
Przemek
Wiele osób Cię zna, problemów nie będzie

Pozdrawiam:
Przemek
Dzięki. Już złożyłem podanie o wydanie legitymacji członkowskiejgalubap pisze:Jak dostać dostęp masz tutaj:
Wiele osób Cię zna, problemów nie będzie![]()
Pozdrawiam:
Przemek

Oczywiście, że tutaj też to będzie aktualizowane. Przeniesienie było konieczne z uwagi na lokalizację imprezy. Oczywiste jest też że 90% samochodów będzie z woj. śląskiego.
A teraz do rzeczy. Bardzo proszę, aby wszyscy Ci, którzy dobrze to przemyślą i zdecydują się na przyjazd, aby zgłaszali się mailem na daniel@twoje4x4.pl. Potrzebne dane to imię, nazwisko i ksywa, (bo czasami tak jest łatwiej :mrgreen: ) oraz marka i model samochodu. Osoby chcące przyjechać samochodem seryjnym proszę o dopisek „seria” (nie dotyczy LR). Zgłoszenia są niezbędne do opracowani „planu działania”.
A teraz do rzeczy. Bardzo proszę, aby wszyscy Ci, którzy dobrze to przemyślą i zdecydują się na przyjazd, aby zgłaszali się mailem na daniel@twoje4x4.pl. Potrzebne dane to imię, nazwisko i ksywa, (bo czasami tak jest łatwiej :mrgreen: ) oraz marka i model samochodu. Osoby chcące przyjechać samochodem seryjnym proszę o dopisek „seria” (nie dotyczy LR). Zgłoszenia są niezbędne do opracowani „planu działania”.
juz niedługo
oficjalna strona tego rajdu ruszy
www.offroad-wosp.pl
tam mozna bedzie sledzic poczynania Highwaya co do organizacji.
Odemnie tylko powiem ze wygrani bdę mieli niewątpliwy zaszczyt wręczyć wygrane czeki podczas finału w częstochowie przed Światełkiem do nieba.
Może jakiś przejazd uda się także zorganizowac.
Impreza jest organizowana w ramach "Podwójnego Extereme Natarcia- PEN" w Częstochowie wraz z III ogólnopolskim Turniejem Paintballowym WOŚP
co do paintballa(sorki za offtopic) bedzie mozna zobaczyc na www.paintball-wosp.pl - na scene główną wchodzimy razem
Do zobaczenia w Częstochowie!
Już niedługo plakaty promujące imprezę.
oficjalna strona tego rajdu ruszy
www.offroad-wosp.pl
tam mozna bedzie sledzic poczynania Highwaya co do organizacji.
Odemnie tylko powiem ze wygrani bdę mieli niewątpliwy zaszczyt wręczyć wygrane czeki podczas finału w częstochowie przed Światełkiem do nieba.
Może jakiś przejazd uda się także zorganizowac.
Impreza jest organizowana w ramach "Podwójnego Extereme Natarcia- PEN" w Częstochowie wraz z III ogólnopolskim Turniejem Paintballowym WOŚP
co do paintballa(sorki za offtopic) bedzie mozna zobaczyc na www.paintball-wosp.pl - na scene główną wchodzimy razem
Do zobaczenia w Częstochowie!
Już niedługo plakaty promujące imprezę.
Disco 300 '97 2,5 Tdi - wyprawówka
Wyprawy 4x4
Wyprawy 4x4
To Ty nie jesteś z Kielc?pepekk pisze: Ja pewnie ze względu na lokalizacje i
Ostatnio zmieniony wt lis 13, 2007 12:50 am przez Highway, łącznie zmieniany 2 razy.