Jakaś trasa dla SUV-a w okolicach Gdyni - rodzinnie.
Moderator: Albert_N
Jakaś trasa dla SUV-a w okolicach Gdyni - rodzinnie.
Hello!
Czy zna ktoś jakąś legalną trasę "krajoznawczą" dla auta bez reduktora (Pinin) typu szutry, piach, błotko, ale tak żeby można było z dzieckiem się wybrać bez stresu, w okolicach Gdyni (szerokopojętych). Jako niedoświadczony w takiej jeździe posiadacz małego Pajerko, do tej pory uskuteczniłem jedynie trasy z przewodnika "Auto Świata" i o takiego typu trasie myślę. Może ktoś ma ochotę na taką przejażdżkę w jakiś weekend?
Pozdrawiam!
Czy zna ktoś jakąś legalną trasę "krajoznawczą" dla auta bez reduktora (Pinin) typu szutry, piach, błotko, ale tak żeby można było z dzieckiem się wybrać bez stresu, w okolicach Gdyni (szerokopojętych). Jako niedoświadczony w takiej jeździe posiadacz małego Pajerko, do tej pory uskuteczniłem jedynie trasy z przewodnika "Auto Świata" i o takiego typu trasie myślę. Może ktoś ma ochotę na taką przejażdżkę w jakiś weekend?
Pozdrawiam!
Pajero Pinin - najdzielniejszy SUV
Re: Jakaś trasa dla SUV-a w okolicach Gdyni - rodzinnie.
Wsiadasz w autko, zjeżdżasz z asfaltu w polną drogę i jedziesz tak długo jak nie zobaczysz szlabanów, płotów w poprzek drogi i tablic ostrzegajacych o zakazie wjazdu jeździsz. Masz GPS? Zapodajesz jakąś miejscowość i opcje trasy najkrótszej i jedziesz. To cała filozofia.
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Witam
Może kup sobie Przewodnik 4x4 po Polsce auto świata? ż tego co pamietam cos tam było w "szerokopojetej" okolicy.
Trasy mają dosyć przyzwoite na poczatek. Łatwe i w miare ciekawe jeżeli interesuje Cię zwiedzenie czegoś po drodze a nie li i jedynie upalanie po klamki w błocku
Gdzieś widziałem też wątek na tym forum rajd nieustający ale nie pamietam czy coś jest w Twojej okolicy.
Jeżeli nie to poszukaj "weekendowych imprez z przewodnikiem" na necie albo nawet i tu w terminach imprez. Wbrew pozorom sporo tego
Pozdrawiam
Może kup sobie Przewodnik 4x4 po Polsce auto świata? ż tego co pamietam cos tam było w "szerokopojetej" okolicy.

Trasy mają dosyć przyzwoite na poczatek. Łatwe i w miare ciekawe jeżeli interesuje Cię zwiedzenie czegoś po drodze a nie li i jedynie upalanie po klamki w błocku

Gdzieś widziałem też wątek na tym forum rajd nieustający ale nie pamietam czy coś jest w Twojej okolicy.
Jeżeli nie to poszukaj "weekendowych imprez z przewodnikiem" na necie albo nawet i tu w terminach imprez. Wbrew pozorom sporo tego

Pozdrawiam
4x4=16
Żaba: zielony parch y60 long

Trasę z "Przewodnika 4x4" (tą dłuższą), jak pisałem już uskuteczniłem, w zasadzie to by było właśnie to, jeżeli chodzi o charakter, chociaż warto byłoby coś więcej po drodze zobaczyć. W zasadzie to jak się wkurzę, to chyba sam taką trasę wymyślę i opiszę, bo tereny u nas ciekawe, i powiem szczerze nawet niedaleko od domu, można zawsze te kilka kilometrów "terenu" znaleźć. Problem jedynie jest taki, że za nic nie mogę uzyskać wykazu dróg leśnych z nadleśnictwa gdańsk, które są dopuszczone do ruchu kołowego, a jestem pewien że takie są - niektóre przecież są ciągami komunikacyjnymi dla mieszkańców - i są to drogi/ dojazdy do dróg gminnych. U nas istna nagonka ze strony leśników - zresztą popatrzcie na ich stronę.
Pajero Pinin - najdzielniejszy SUV
- cordoba_2004
-
a jaki to SUV z ciekawości ? PAtrol ?
nigdzie się nie zakopałeś w 1 auto jeździsz?
nigdzie się nie zakopałeś w 1 auto jeździsz?
Jest GV i jimny - Głodówka zbawia duszę i leczy ciało
Upsss
Z czytania ze zrozumieniem PAŁA
Pozdrawiam

Normalnie "pomroczność jasna" mnie dopadłaJako niedoświadczony w takiej jeździe posiadacz małego Pajerko, do tej pory uskuteczniłem jedynie trasy z przewodnika "Auto Świata"

Pozdrawiam

4x4=16

chcesz czegoś więcej... http://www.mekka4x4.pl/operacja_pomorze ... d=01&ev=18
a z tymi drogami lesnymi udostepnionymi to tak różowo nie jest.... kilka znich jest juz wyasfaltowanych .... a reszta szkoda gadac... koła odpadaja.... a wykaz mozesz uzyskac bez problemu w nadlesnictwie..... idziesz prosisz i masz.....
a z tymi drogami lesnymi udostepnionymi to tak różowo nie jest.... kilka znich jest juz wyasfaltowanych .... a reszta szkoda gadac... koła odpadaja.... a wykaz mozesz uzyskac bez problemu w nadlesnictwie..... idziesz prosisz i masz.....

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
I tak jak poprosze to mi to udostepnia ..jezus pisze: a wykaz mozesz uzyskac bez problemu w nadlesnictwie..... idziesz prosisz i masz.....

Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki
Fotki