toś mnie rozbawiłkosa20 pisze:oj tam, oj tam. Właściciele Jeepów to twardziele, nie to co te dziewczynki w landroverach...sikorek102 pisze:300km bardzo blisko

Moderator: Misiek Bielsko
toś mnie rozbawiłkosa20 pisze:oj tam, oj tam. Właściciele Jeepów to twardziele, nie to co te dziewczynki w landroverach...sikorek102 pisze:300km bardzo blisko
andrzej:) pisze:toś mnie rozbawiłkosa20 pisze:oj tam, oj tam. Właściciele Jeepów to twardziele, nie to co te dziewczynki w landroverach...sikorek102 pisze:300km bardzo blisko
no i się rypłoCatkiller pisze:penkajom, te z jeeepów ?mam sorento przyjechać?
twardy bądź, rozerwij się, jak ta żaba co i piękna i mądraWojtek pisze:Choleraaaa![]()
i to kusi
i to nęci : http://adrenalinka.pl/nissan-4x4-biwak/program![]()
czyli osiołkowi w żłobie dano....
wujek dobra radaCatkiller pisze:twardy bądź, rozerwij się, jak ta żaba co i piękna i mądra
TaaaCatkiller pisze:
twardy bądź, rozerwij się, jak ta żaba co i piękna i mądra
Wojtek pisze:TaaaCatkiller pisze:
twardy bądź, rozerwij się, jak ta żaba co i piękna i mądra
Jeszcze słomkę w zadi będę fruwał
To tylko u IgoraCatkiller pisze: Ale jakby z tym fruwaniem coś dopracować.... może by dało radę wszystko oblecieć
Zapraszamy do wypełnienia formularza zgłoszeniowego na naszej stronieMarcus65 pisze:A wolnego miejsca to ile tam jeszcze? Się da radę wcisnąć? Jakby co...
Pozdro
Marcus
ja teżGrzechoS pisze:Zdjęcia fajne, ale że ten niebieski parch dał radę to jestem zdziwiony
A co miał nie dać, jeżeli dziewczyny w landroverach dały radękosa20 pisze:ja teżGrzechoS pisze:Zdjęcia fajne, ale że ten niebieski parch dał radę to jestem zdziwiony
a czego go tak niebezpiecznie rozpędzaszCatkiller pisze:Kiedy powtórka tego ? No kiedy, kiedy?
Ta rzeka coś mnie korci
Nie dojechałem, bo tym zajezłomem fałsrosiem musiałem aż 90km/h gnać po autostradach i nie zdąrzyłem...
Wiesz, poznaję możliwośći..., a raczej niemożliwości. No i dowiaduję się co jeszcze w Trollu można spier.... przez tzw superfachowców.... Już pamiętnik prowadzękosa20 pisze:a czego go tak niebezpiecznie rozpędzaszCatkiller pisze:Kiedy powtórka tego ? No kiedy, kiedy?
Ta rzeka coś mnie korci
Nie dojechałem, bo tym zajezłomem fałsrosiem musiałem aż 90km/h gnać po autostradach i nie zdąrzyłem...
północny-wschód, końcówka w Modlinie.Catkiller pisze: Ale nie o tym. Fajnie , że imprezka wyszłaJakie to mniej więcej okolice były tym razem?
Do Kamieńczyka beze mnie?kosa20 pisze:północny-wschód, końcówka w Modlinie.Catkiller pisze: Ale nie o tym. Fajnie , że imprezka wyszłaJakie to mniej więcej okolice były tym razem?
Ale w Kamieńczyku nie byliśmy...
Z jednej strony, Islandia to jest cośkolim pisze:Było naprawdę przecudnie![]()
Michał żałuj żałujChociaż i tak Ci pewnie wrażeń nie brakowało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość