POWITANIE ŻURAWIA 20-22.04.2012
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
POWITANIE ŻURAWIA 20-22.04.2012
Już dziś zapraszamy Was na rodzinny weekend off-roadowy "POWITANIE ŻURAWIA" 20-22 kwietnia 2012 r. w piękne okolice Połczyna Zdroju zwane Szwajcarią Połczyńską. Nieskazitelna przyroda, piękne widoki, liczne jeziora, pagórki, żwirki, dużo wiosennego błotka i maksimum integracji, wszystko to sprawi, że ten aktywny weekend na długo pozostanie w Waszej pamięci. Ideą organizowanych przez nas imprez jest szeroko pojęta integracja, dlatego zapraszamy Was ze swoimi pociechami, dla których przygotowaliśmy mnóstwo atrakcji. Czekamy na Was w piątek 20 kwietnia 2012 r. w Pensjonacie Żurawiec w Bruśnie k/Połczyna Zdroju od godziny 17.00 .Na miejscu po rejestracji,wydaniu pokoi, naklejek, roadbooków i innych zlotowych gadzetów zaprosimy Was na ciepły posiłek, po którym dorośli będą mogli oddawać się off-roadowym dyskusjom przy kominku, a Wasze dzieciaczki zaprosimy do udziału w konkursie rysunkowym. Sobotę rozpoczniemy śniadankiem, po którym nastąpi odprawa i ...... ruszamy w teren wg roadbooka, w grupach po 4 auta. Około godziny 14 na trasie czekać będzie na uczestników ciepły posiłek na świeżym powietrzu. Godzina 18 to planowany powrót do bazy, kolacja i off-roadowa biesiada do późnych godzin nocnych przerywana pokazami slajdów z "walki" na trasie. W międzyczasie miluśińskich zaprosimy do licznych gier i zabaw, a najlepszym wręczymy nagrody.W niedzielę po śniadaniu zaprosimy Was do udziału w kilku konkurencjach sprawnościowych m.in weryfikujących zgranie kierowcy i pilota, przy których mamy nadzieję nie zabraknie śmiechu i dobrej zabawy, a także zaprezentujemy Wam działanie nowości i ciekawostek off-roadowo - wyprawowych, m.in namiotu dachowego czy zabudowy kempingowo-terenowej . Około godziny 14 zakończymy imprezę i rozjedziemy się do domów.
Impreza będzie miała charakter rodzinnej integracji i zabawy w terenie.Nie zabraknie swiezego wiosennego blotka, górek, zjazdów i podjazdów, żwirków i odrobiny adrenaliny. Zapraszamy do zapisywania się i udziału. Szczegóły www.balkantrophy.pl
Impreza będzie miała charakter rodzinnej integracji i zabawy w terenie.Nie zabraknie swiezego wiosennego blotka, górek, zjazdów i podjazdów, żwirków i odrobiny adrenaliny. Zapraszamy do zapisywania się i udziału. Szczegóły www.balkantrophy.pl
-
- jestem tu nowy...
Re: POWITANIE ŻURAWIA 20-22.04.2012
Już niedługo na naszej stronie internetowej i na naszym facebookowym profilu pojawią się zdjęcia z objazdu trasy zlotu 'Powitanie Żurawia' . Jedno jest pewne off-roadu nie zabraknie.
Postaramy się wrzucic takze krótki filmik z objazdu.Zapraszamy do udziału
Postaramy się wrzucic takze krótki filmik z objazdu.Zapraszamy do udziału
org pewny. pełny relaks. nawet luksusem trąci
( vide ostatnie zakończenie w pałacowym SPA ) bierzcie dzieciaki, żony i rezerwować terminy

Y60 TD42 pojechał do ludzi
-
- jestem tu nowy...
Miło słyszeć takie pozytywne opinie. Dzięki. Aż się czerwony zrobiłem 

- pick_up_bydgoszcz
-
Ciekawa impreza i nawet niedaleko Bydzi.... 

Ford Bronco 2,9 zmotany
Nissan King Cab 2,4
Nissan Pathfinder 3,3
Nissan King Cab 2,4
Nissan Pathfinder 3,3
-
- jestem tu nowy...
Wrzucilismy na youtube filmik promujący Powitanie Żurawia. Jest to nasz filmowy debiut, dlatego prosimy o wyrozumiałość
Miłego oglądania !
http://www.youtube.com/watch?v=u29MC6hlQVg

http://www.youtube.com/watch?v=u29MC6hlQVg
-
- jestem tu nowy...
Uwaga!
10 kwietnia 2012 kończymy przyjmowanie zapisów na off-roadowy weekend "Powitanie Żurawia" Chętnych i niezdecydowanych zapraszamy do wziecia udziału w imprezie.
http://www.balkantrophy.pl/formularz_zgloszeniowy/
Pozdrawiamy
zespół Balkantrophy.pl
10 kwietnia 2012 kończymy przyjmowanie zapisów na off-roadowy weekend "Powitanie Żurawia" Chętnych i niezdecydowanych zapraszamy do wziecia udziału w imprezie.

http://www.balkantrophy.pl/formularz_zgloszeniowy/
Pozdrawiamy
zespół Balkantrophy.pl