TransPolonia wschód i zachód zapisy
Moderator: Misiek Bielsko
Kochani Kocham Was jesteście wspaniali ale muszę odśnieżać, sanna i nerw.
Bardzo proszę o określenie liczby i wieku latorośli na dwóch sierpniowych TP bo właśnie zamawiam T-shirty i muszę znać ich ilość. Oczywiście Ci którzy jeszcze tego nie zrobili. Bo sobie wsadzę głowe do d....
inaczej. To raz, dwa proszę, żebyście mi wysłali pw lub maila z danymi załogi ( imię i nazwisko ) + telefon kontaktowy + marka i nr rej. pojazdu.
Oczywiście tylko Ci, którzy tego nie zrobili. Poza tym mam po 2 czy 4 miejsca do spania pod dachem na prawie każdym noclegu i jak ktoś chce to niech da cynka.
Tyle bo zaczynamy z Izą tonąć znowu w tych mapkach leśnych
Darz Bór
Bardzo proszę o określenie liczby i wieku latorośli na dwóch sierpniowych TP bo właśnie zamawiam T-shirty i muszę znać ich ilość. Oczywiście Ci którzy jeszcze tego nie zrobili. Bo sobie wsadzę głowe do d....

Oczywiście tylko Ci, którzy tego nie zrobili. Poza tym mam po 2 czy 4 miejsca do spania pod dachem na prawie każdym noclegu i jak ktoś chce to niech da cynka.
Tyle bo zaczynamy z Izą tonąć znowu w tych mapkach leśnych

Darz Bór
Higway to hell
seban pisze:Yyyyyy...
auto i pilota....
selim pisze:-flaszkę
-dobry humor
i kartę kredytową

Szczegółowy spis wyposażenia znajdziesz w zakładce sprzęt http://www.adrenalinka.pl/transpolonia .
A co na prawdę potrzebujesz - będziesz wiedział PO Transpolonii (albo jeszcze później).
BTW na tym forum nigdy nie dostaje się odpowiedzi wprost...

elili
L200 KAOT
L200 KAOT
@offroad Weź wszystko czego potrzebujesz aby w komforcie fizycznym i psychicznym spedzić miły tydzień
Ja biorę namiot, spiwór, hamak, czołówkę, epigaz, menażkę, składane krzesełka i stolik. Ponadto trochę ciuchów ( minimum ale np. coś od deszczu jest wskazane), rzeczy kosmetyczne, niezbędnik, nóż i kubek.
Żarcia minimum ( pełno sklepów i knajpek po drodze ). Z off roadowego ekwipunku wystarczy: koło zapasowe, kinetyk lub taśma i solidne zaczepy. W razie W będziemy pomagać
. Na pewno samochodowy atlas Polski, kompas lub gps.
Nie biorę : 3 telefonów komórkowych, laptopa, mp3, organizera itp itd.
PONADTO : Dobry humor, parę złotych, ze 2, 3 flaszki tego co lubisz najbardziej ( np. sok pomidorowy, whisky lub bobofruit
) i narzeczoną lub żonę - to już wedle uznania.
A powinno być w porządku

Ja biorę namiot, spiwór, hamak, czołówkę, epigaz, menażkę, składane krzesełka i stolik. Ponadto trochę ciuchów ( minimum ale np. coś od deszczu jest wskazane), rzeczy kosmetyczne, niezbędnik, nóż i kubek.
Żarcia minimum ( pełno sklepów i knajpek po drodze ). Z off roadowego ekwipunku wystarczy: koło zapasowe, kinetyk lub taśma i solidne zaczepy. W razie W będziemy pomagać

Nie biorę : 3 telefonów komórkowych, laptopa, mp3, organizera itp itd.
PONADTO : Dobry humor, parę złotych, ze 2, 3 flaszki tego co lubisz najbardziej ( np. sok pomidorowy, whisky lub bobofruit

A powinno być w porządku

Higway to hell
Z tego co wiem,nie jedziesz w na TP wschóod. Więc się nie spotkamy. I właśnie się dowiedziałem, że za tydzień mam termin zabiegu łękotki [ lub łąkotki , jak terz mówią] . Mam nadzieję , że będę na chodzie. W zeszłym roku musiałem odwołać wyjazd z powodu wypadku syna [ jakieś fatum chyba ]. Pozdrawiam wszystkich 

Tyrran II- 3,0