Moderator: Misiek Bielsko
Najpóźniej na kolejnej wiosennejkosa20 pisze:ech, Wojtki, Wojtki.
Już się cieszyliśmy, że znowu zobaczymy Wasze buźki...
rury w namiociekamerun pisze:...trzymałem się z Sikorkiem102
następny wiejski zbytnik, cholera...andrzej:) pisze:się kłopoty robią....z urlopem......okaże się w najbliższych dniach
Nie wie,m jak Ty na Wilczych zarobiłeś ...kosa20 pisze:następny wiejski zbytnik, cholera...andrzej:) pisze:się kłopoty robią....z urlopem......okaże się w najbliższych dniach
Krzychu ...kosa20 pisze:następny wiejski zbytnik, cholera...andrzej:) pisze:się kłopoty robią....z urlopem......okaże się w najbliższych dniach
trzeźwy autopilot?? co to jest?Igor909 pisze:Krzychu ....
TY tak w ogóle to latałeś z moim TRZEŹWYM auto pilotem
Cham jeden ostatnio mi jakieś sceny robi .... niewychowany burak jeden
biegusiem na zięmię i żeby to było ostatni razIgor909 pisze:... nudzi mi się to latanie nad tymi wyspami ...
a dziękuję, znowu otworzyłem zimne piweczko... i będę myślał co mi się dzisiaj chce a czego nie chce...Igor909 pisze:Co Ty Krzychu ... mi w tej Chorwacji zajebiście ... Cessna się grzeje ... piwko zimne ... wpłaty w .... p.zdu![]()
... a jak u Ciebie ?
Pewniekamerun pisze:Otóż... Nieśmiało znów zapytam, czy jest szansa na uczestnictwo we wrzesniowych WE?
Igor CessnąIgor909 pisze:Nie wie,m jak Ty na Wilczych zarobiłeś ...kosa20 pisze:następny wiejski zbytnik, cholera...andrzej:) pisze:się kłopoty robią....z urlopem......okaże się w najbliższych dniach
Ja to Cessnę zatankowałem , chlam już drugi tydzień ... nudzi mi się to latanie nad tymi wyspami ... autopilot mówi mi już non stop pierdolę nie robię ...![]()
Ogólnie jest hujowo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość