Moderator: Misiek Bielsko
poczułem się urażonykosa20 pisze:Januszu, Ciebie zawsze witamy serdecznie. Bez względu z kim przyjeżdżasz.janusz k160 pisze:No dobra-nigdy nie skreślam nikogo-chyba, że ciul.......ale to muszę osobiście...Fakt-w pokoju nie byłem...o tym, co mówiłeś wtedy nie będę pisał...nie ma o czym faktycznie.....Jadę z ekipą rzeszowską...na razie wiem, że syna 11 lat zabieram
![]()
![]()
Do zobaczenia przy miłym spotkaniu
Przytulić ?Mroczny pisze:
poczułem się urażony
no faktycznie, nie zabrzmiało to najlepiej.Mroczny pisze:poczułem się urażonykosa20 pisze: Bez względu z kim przyjeżdżasz.
Domel uzupełnij tylko swoją apteczkę "półosiową"SzczesnyLR pisze:o Domel , będą jaja
kosa20 pisze:no faktycznie, nie zabrzmiało to najlepiej.Mroczny pisze:poczułem się urażonykosa20 pisze: Bez względu z kim przyjeżdżasz.
Może to tego czasu będą już HD. a nawet jeśli nie to mam jeszcze ze 40 sztuk w zapasie zwykłychkolim pisze:Domel uzupełnij tylko swoją apteczkę "półosiową"SzczesnyLR pisze:o Domel , będą jajaco by nie zabrakło
Mam nadzieję że tym razem przyjedziesz pojeździć pojeździć, a nie naprawiać i pojeździć![]()
dopiero co wybuchło rok temu...domel_syncro pisze: No i turbo w bekapie by sie przydało.
... i stado pędzących półosikosa20 pisze:dopiero co wybuchło rok temu...domel_syncro pisze: No i turbo w bekapie by sie przydało.
Pół roku później w Rumunii Eyjafjallajokull bekła i pierdła....Ale kocham za to tą poczwarę... za ten gwizd i świstIgor V8 pisze:... i stado pędzących półosikosa20 pisze:dopiero co wybuchło rok temu...domel_syncro pisze: No i turbo w bekapie by sie przydało.
No, ale w tym balangowozie jest sporo miejsca na zabieranie części zamiennych...domel_syncro pisze: Pół roku później w Rumunii Eyjafjallajokull bekła i pierdła....Ale kocham za to tą poczwarę... za ten gwizd i świst
nie, bo znasz skrótyIgor V8 pisze:Ty ... Kosa ... a jak opierdole te trasy z kuchnią polową to postawisz jakiś ekstras ?
To pird.le ... sam zjem bigoskosa20 pisze:nie, bo znasz skrótyIgor V8 pisze:Ty ... Kosa ... a jak opierdole te trasy z kuchnią polową to postawisz jakiś ekstras ?
nikt mnie nie będzie jadłIgor V8 pisze:To pird.le ... sam zjem bigoskosa20 pisze:nie, bo znasz skrótyIgor V8 pisze:Ty ... Kosa ... a jak opierdole te trasy z kuchnią polową to postawisz jakiś ekstras ?
do tej pory piliśmy bez zakąszania... mięknieszIgor V8 pisze: To pird.le ... sam zjem bigos
No jak nie, jak tak?? Koniecznie...bigos pisze: cały rok w Bieszczadach nie byłem, może przyjadę
Przecież zajęcie już masz wyznaczone :Igor V8 pisze:Ty ... Kosa ... a jak opierdole te trasy z kuchnią polową to postawisz jakiś ekstras ?
kosa20 pisze: - dla Dzieciaków warsztaty artystyczne i animator
Dwie długości basenu w maskach pgaz i pełnym rynsztunku. Potem wywieziemy dzieciaki, tak jak ostatnio, na górę, a potem przywieziemy im obiadek... w workuCatkiller pisze:Przecież zajęcie już masz wyznaczone :Igor V8 pisze:Ty ... Kosa ... a jak opierdole te trasy z kuchnią polową to postawisz jakiś ekstras ?kosa20 pisze: - dla Dzieciaków warsztaty artystyczne i animator
i na koniec do kuchni polowej i animator przeciągnie to po fakjultetachkosa20 pisze: Dwie długości basenu w maskach pgaz i pełnym rynsztunku. Potem wywieziemy dzieciaki, tak jak ostatnio, na górę, a potem przywieziemy im obiadek... w worku
Wrażenia bezcenne, miny rodziców również
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość