TransPolonia wschód i zachód zapisy
Moderator: Misiek Bielsko
czesc ... dzis mozna powiedziec zaczyna sie moj urlop
wlasnie sie powoli pakuje ... a gora gratów rosnie ... wiec jak tylko to wszystko w miare zmyslnie upcham to jeszcze dziś
.....
ruszam na pomorze , w sobote zjezdzam na wioske pod Płońsk po kumpla i w niedziele 7-8 rano ruszamy do Zamościa na wesele znajomych. W niedziele o 14.00 jest ślub, potem coś przekąsimy i ruszamy przez Rzeszów do Rytra ... z nadzieją ze zjedziemy na wieczór na integracje ...
Juz nie mozemy sie doczekac spotkania i przygody z wami
pozdrowienia dla wszystkich
wlasnie sie powoli pakuje ... a gora gratów rosnie ... wiec jak tylko to wszystko w miare zmyslnie upcham to jeszcze dziś
.....
ruszam na pomorze , w sobote zjezdzam na wioske pod Płońsk po kumpla i w niedziele 7-8 rano ruszamy do Zamościa na wesele znajomych. W niedziele o 14.00 jest ślub, potem coś przekąsimy i ruszamy przez Rzeszów do Rytra ... z nadzieją ze zjedziemy na wieczór na integracje ...

Juz nie mozemy sie doczekac spotkania i przygody z wami
pozdrowienia dla wszystkich
GG: 2078173
No ja też się spakowałem:
Biuro, namiot, karimata, spiwór, 2 pary spodni, 3 skarpet, 3 t shirty, bluza,polar, tenisówki, ręczniczek, mycie, szpej -zajęło mi to 10 minut.
Ludzie nie szalejcie jesteście cały czas w cywilizacji
Do zoba wieczorem w Rytrze i Darłówku
Teraz na Mazowieckie Bezdroża jedziemy
Biuro, namiot, karimata, spiwór, 2 pary spodni, 3 skarpet, 3 t shirty, bluza,polar, tenisówki, ręczniczek, mycie, szpej -zajęło mi to 10 minut.
Ludzie nie szalejcie jesteście cały czas w cywilizacji

Do zoba wieczorem w Rytrze i Darłówku
Teraz na Mazowieckie Bezdroża jedziemy

Higway to hell
- Elwood
-
- Kontaktowanie:
3msie, ważne, że cali jesteście a TP zaliczycie w przyszłym roku.tomala05 pisze:Cześć
moja Trans-Pol wschód zakończyła się niestety już dziś bliskim spotkaniem
z autobusem MZK-Poznań. Kierowca autobusu wymusił pierwszeństwo
i Terrano wrociło do Szcz na lawecie.Na szczęście była to tylko kolizja.
Pozdrawiam i życzę Wszystkim udanej Trans-Pol wsch. i zach.
-tomala-
The Bluesmobile
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."