Bardzo fajny pomysł i szczerze mówiąc szkoda, że nie wiedziałem wcześniej. Jedziemy familją (2+Zosia@20m-cy) do Chorwacji na PAG do miasteczka Mandre. Miejsce sprawdzone i bardzo przyjazdne. cice i spokojne! Będziemy tam 7-15.07. może udało by się spotakć? będę obserwował forum, bo z wielkim żalem musze stwierdzić, że przyłączyć się niestety nie możemy (wszystko opłacone już jest).darkman pisze:nooo, chłopaki ! tak to jest z dziećmi w tym wieku, bez marudzenia nie ma lekko i trzeba się dostosowywać i urozmaicać, taka nasza rola jak mi się zdaje jako opiekunów i rodziców.
-generalnie, to ja się nie upieram, może być i Hel, głownym moim zadaniem i ideą jest zoraganizwanie i zgaspodarowanie dzieciakowi kawałka już oznaczone terminu wakacji (ostatni tydzień czerwca do 5 lipca max), ale to pierwszy i nie jedyny termin tych wakcji, które będę z córką, tak więc
-termin późniejszy postulowany prze Mroka i Mańka jest dla mnie też OK, do rozważenia i dopasowania
-nie upieram się też nad Dalmacją
-nie organizuję żadnej 'wyprawy' choć ma ten event dzieciakowy takie znamina, bo i pod tym hasłem można się znakomicie bawić z dziećmi, wypoczywać i doskonale spędzić czas.
-co TU robię : zucam ideę wspólnej organizacji przedsięzięcia wypoczynkowo wakacyjnego gdzie dzieci mają priorytet i poszukuję zainteresowanych taką ideą by to sfinalizować przy pomocy i udziale przyjaciół stary i nowych.
-nie ma dla mnie problemu: - jeśli kamienie są i uważacie je niezależnie od granulacjiza będące no kosher blat w aspekcie małolatów naszych, to dla mnie jest to ok. zróbmy to gdzie indziej
-zwykle są trudności ze znalezieniem osoby, która weźmie się za sprawy natury organizacyjnej, zatem zgłosiłem siebie niejako w charakterze 'starosty turnusu', który będzie/może ale wcale nie musi koordynować całością przedsięwzięcia i bazą danych w sensie koncertu życzeń pod hasłem co i jak robimy
-praktycznie to ja się dostosuję do Waszych pomysłow i 'chciejstw', bowiem bardzo mi zależy na towarzystwie innych dzieci dla mojej dziewczynki, no i btw dla siebie jak się da, choć to akurat jest dla mnie drugorzędną kwestią.. hi, mam duży potencjał przystosowawczy po tzw licznych przejściach natury wyprawowej![]()
-no tyle - czekałem na więcej wypowiedzi w tym wątku dlatego więc wypowiadam się dopiero teraz.
-jedno jest chyba warte zastanowienia, takie hasełko, które usłyszałem rozważając - gdzie by tu jechać: "ale na południu to najpewniejsza pogoda".. no coś w tym jest, przyznacie.
-dawajcie zatem pomysły, nawet najbardzie wydające się być odjechane, coś się z tego ciasta wymiesi zapewne.
ostatnie Darkman Challenge Dalmacja dla 3~ latków
Moderator: Misiek Bielsko
JEŻOMOBIL-LR 300 Tdi; A BURAKOM MÓWIMY STANOWCZE NIE
Z tego co pamietam jedna z niewielu piaszczystych plaz jest Stara Baska na wyspie KRKmdeja pisze:Nie żebym sie czepiał - ale gdzie na Pagu znajdziesz piasek dla malucha....
http://www.adriatica.net/destinations/h ... krk_pl.htm
wwarto tam sobie nawet zrobic wycieczke:)
Zycze udanych urlopow, Chorwacja jest przepiekna:)