Moderator: Misiek Bielsko
z tego co pamiętam na nabrzeżu w Elblągu czekają busy powrotne ...mazurkas007 pisze:Mam zamiar w plan wstawic kanał Elbląski i przejechać sie statkiem :
http://www.fotomysl.elblag.com.pl/kanal_elblaski.html
ale wyczytałem, że przejazd jest tylko w jedną stronę i zajmuje cały dzień. Jak sie później dostać na miejsce startu, jest jakas komunikacja samochodowa w stylu "pan z busem" czy coś ? ? ?
Mapki nie mam, mam rozpisane miejscowości ( a raczej wioski ) przez które postaramy sie przejechać. Rozpiska na 14 dni. Co tu wiele pisać, dookoła i jak najbliżej granicy, choć czasami z drugiej strony, ale bliskoFiba pisze:Pokaż jakąś mapke z zaznaczoną trasą, którędy będziecie jechać
Mazurkas, no pięknie dziękujęmazurkas007 pisze: proszę o wybór nagrody, dostawa na koniec sierpnia pocztą lub odbiór własny - po drodze.
Mazurkas, ja wiem, że to dla Ciebie żaden problemmazurkas007 pisze:wizja przez ciebie wyprawa bedzie miala wiekszy postój gdzies w trakcie. A tak serio to kaine problem, dawaj na PW adres i sie podesle, slowo sie rzekło
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości