Ja - 2, Mephi - 2, Tomek 1, pewnie się ktoś znajdzie jeszcze. A towarzystwo zali zacne się staje.
Moderator: Misiek Bielsko
A propos dzieci to Quins dwoje ,moj kumpel 1 i ja 1 to juz daje 5plus4 czyli 9animaldziobak pisze:Misiul, ty musisz opiekunkę do dzieci zatrudnić. Według moich szybkich szacunków to co najmniej 5 już masz.
Ja - 2, Mephi - 2, Tomek 1, pewnie się ktoś znajdzie jeszcze. A towarzystwo zali zacne się staje.
Timona wykorzystaj do zaganiania gawiedzi, niech im się odszczekujeMisiek Bielsko pisze:Liste podam po powrocie, bo nadaje z Bg wlasnie. Ilosc dzieciakow troche mnie przeraza, ale co tam, najwyzej bede sie zaszywal z aucie, albo co![]()
Andrzej nie pojedzie przez Serbie, boi się że go znów wezmą do wojska.. wraz ze sprzętemMisiek Bielsko pisze:.
Dojazd na pewno szybszy przez Serbie, o ile nie posiada sie np. volvo 303
Na zdjęciach, fajny klimacik...Misiek Bielsko pisze:Na 90 procent spotykamy się w hotelu Ezeroto, nieopodal miasteczka Kostenec, u podnóża wschodnich stoków Riły.
http://www.ezeroto.com
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości