nigdy nie mów nigdy, czy jakoś tak to szło...andrzej:) pisze:Mazury też daleko, ale bliżej niż Bieszczady.....może coś w Polsce zachodniej kiedyś![]()

Moderator: Misiek Bielsko
nigdy nie mów nigdy, czy jakoś tak to szło...andrzej:) pisze:Mazury też daleko, ale bliżej niż Bieszczady.....może coś w Polsce zachodniej kiedyś![]()
będzie oddzielny wątek, jak się ankieta skończywolf_87 pisze:jak bedzie lista mozna mnie wpisac na mazury o ile nie macie mnie dosc
kosa20 pisze: Wybraliśmy z Igorem tę datę, bo jest już po wystawieniu ocen w szkole a nie koliduje z zakończeniem i wyjazdami wakacyjnymi.
Życie, Panie
Wy, Wy macie blisko, ja to muszę całą Warsiawę przejechać...Wiechu pisze:kosa20 pisze: Wybraliśmy z Igorem tę datę, bo jest już po wystawieniu ocen w szkole a nie koliduje z zakończeniem i wyjazdami wakacyjnymi.
Życie, Panie
Jakoś to przeżyję. My to mamy blisko.
Wiechu pisze:Pomysł generalnie fajny, tylko mazury nie dają takich możliwości jak Bieszczady.![]()
Dlatego jeśli już, to fajnie byłoby to rozciągnąć o pogranicze i liznąć Suwalszczyzny. Sam wiesz, jakie tam
są warunki.
oj tak, kombinuj Kasiuchera_k pisze:mazury daja wielkie mozliwosci... szczegolnie dla imprezy typu wilcze echa a nie upalanie sprzetu za 300tys... Ja jestem za... bede kombinowac jak sie da
wiem, ale Mazury też, zwłaszcza tamte okolice, dają nam bardzo duże możliwościWiechu pisze:Pomysł generalnie fajny, tylko mazury nie dają takich możliwości jak Bieszczady.![]()
Dlatego jeśli już, to fajnie byłoby to rozciągnąć o pogranicze i liznąć Suwalszczyzny. Sam wiesz, jakie tam
są warunki.
chera_k pisze:
mazury daja wielkie mozliwosci... szczegolnie dla imprezy typu wilcze echa a nie upalanie sprzetu za 300tys... Ja jestem za... bede kombinowac jak sie da
kosa20 pisze:wiem, ale Mazury też, zwłaszcza tamte okolice, dają nam bardzo duże możliwościWiechu pisze:Pomysł generalnie fajny, tylko mazury nie dają takich możliwości jak Bieszczady.![]()
są warunki.
że zacytuję pewnego Organizatora: będą Państwo zadowoleni
święte słowagri74 pisze:ile razy można....![]()
zresztą w tym temacie demokracja jest zbyteczna ....
Lista to i tak już otwarta gdyż Wujek se nabył pierwszy bilet do tego cyrkukosa20 pisze:będzie oddzielny wątek, jak się ankieta skończywolf_87 pisze:jak bedzie lista mozna mnie wpisac na mazury o ile nie macie mnie dosc
O ile umniem czytać to masz bileta na Wilcze .... a jak odbędą się w Nasielsku na lotnisku ?Catkiller pisze:
I jako pierwszy posiadacz biletu zaraz ogłoszę werdykt, jako, że muszę wiedzieć dokąd jadę![]()
Mam bileta i będę żądał, i żadna mgła mnie nie zatrzymie.Igor909 pisze:O ile umniem czytać to masz bileta na Wilcze .... a jak odbędą się w Nasielsku na lotnisku ?Catkiller pisze:
I jako pierwszy posiadacz biletu zaraz ogłoszę werdykt, jako, że muszę wiedzieć dokąd jadę![]()
sral pies daleko, to nie jest az takie wazne. Na wilcze przyjezdza sie (oprocz fajnych ludzi )tez dla przepieknych Bieszczad , dla terenow po ktorych mozna pojezdzic dzieki Igorowym wtyka. dla tych zapachow polonin, dla widokow, dla odleglosci pomiedzy wiochami. Mazury sa super ( jezdze tam od malego ) ale to co innego.kosa20 pisze:
ps.
my wiemy, że macie daleko
nie, proszę, nie, tylko nie to...Drako pisze: i inne klimaty jak np. "apteka"
to zrzucimy go w tandemieIgor909 pisze:O ile umniem czytać to masz bileta na Wilcze .... a jak odbędą się w Nasielsku na lotnisku ?Catkiller pisze:
qffaaa..... mnie podkusiło ten Wilczy Bilet kupowaćkosa20 pisze:to zrzucimy go w tandemieIgor909 pisze:O ile umniem czytać to masz bileta na Wilcze .... a jak odbędą się w Nasielsku na lotnisku ?Catkiller pisze:
masz coś do apteki ... przynajmniej daleko nie mieliście mnie gdzie szukać ... byłem tam zawszekosa20 pisze:nie, proszę, nie, tylko nie to...Drako pisze: i inne klimaty jak np. "apteka"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości