Trzy slowa: Wiosenne SUVary 2009
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Trzy slowa: Wiosenne SUVary 2009
Czy pojawily sie jakies szczegoly imprezy ? Co z ta lista rezerwowa ? Czy tez moze impreza jest dla scislego grona ?
Zycie sklada sie z krotkich chwil radosci...
FJ CRUISER 4,0 V6, BMW R 1150 GS
FJ CRUISER 4,0 V6, BMW R 1150 GS
- amster123
- Kontaktowanie:
Jak Kunów to ja się piszę (na rezerwową),
mogę pomóc przy gałęziach i dysponuję miejscem na jakąś małą imprezkę ( ok 1ha) 3 km od Kunowa (łazienka i ewentualnie parę noclegów też się znajdzie) (ale wtedy miejsce by się dla dwóch samochodzików musiało znaleźć
)
mogę pomóc przy gałęziach i dysponuję miejscem na jakąś małą imprezkę ( ok 1ha) 3 km od Kunowa (łazienka i ewentualnie parę noclegów też się znajdzie) (ale wtedy miejsce by się dla dwóch samochodzików musiało znaleźć

http://amster4x4.blogspot.com
CAMP4X4 - Małe Jodło
CAMP4X4 - Małe Jodło
Jedno slowo. Kazimierz. Jakis taki lakoniczny jestem
Szczegoly niebawem.

Ciesze sie, ze jest tak duzy odzew. SUVary robie przede wszystkim dla siebie i byc moze temu zawdzieczaja one sukces. Na pierwszych bylo 30 zalog i wygladalo to bardziej na zlot niz wycieczke. Nie pogadalem z wiekszoscia uczestnikow. Glowne moje wspomnienia to stres zwiazany z ogarnieciem zywiolu. Zupelnie inaczej bylo na kolejnej calkowicie kameralnej edycji. Osoby z rozszerzajacej sie listy rezerwowej pojada jesli ustale odpowiednia formule. W tym kierunku ida prace wiec badzcie dobrej mysli. Jutro pierwsze przecieranie szlaku i info bedziecie mieli es.sun.es.posibl
Pierwszy zwiad wykazal dramatycznie ciezkie warunki terenowe. Zaden lajt tylko ciezki extrem. Ledwo udalo sie ujsc bez strat i zdazyc na popoludniowke do pracy
. Jesli nie bedzie kilku calowicie suchych dni to wawozy beda zupelnie nieprzejezdne 

jakos damy rade, jest jeszcze troche czasu, jak bedzie troche blotka to bedzie milo...
Y61 GU4
http://airman.org.pl
Harakiri , proponuję wjazd na górę Trzech Krzyży w Parchatce ; polna droga , miejsce dla kilkunastu samochodów no i ta panorama 

samurai blaszanka 93
harakiri pisze:Pierwszy zwiad wykazal dramatycznie ciezkie warunki terenowe. Zaden lajt tylko ciezki extrem. Ledwo udalo sie ujsc bez strat i zdazyc na popoludniowke do pracy. Jesli nie bedzie kilku calowicie suchych dni to wawozy beda zupelnie nieprzejezdne
tak 3-mać

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
- Paweł Pajak
-
Harakiri napisz proszę kiedy i gdzie start, bo to już chyba czas 
I może w końcu jakaś oficjalna lista

I może w końcu jakaś oficjalna lista

PATROL GR Y60 krótki
Dzis z TadeuszK-iem wstepnie przejechalismy trase. Po stronie Janowca no problem. Po stronie Kazimierza bywalo roznie. Tadzio ma auto na MTkach wiec jechal jako zwiad a potem przez radio potwierdzal przejezdnosc i ja jechalem Diskiem na ATkach. Dalo rade. Sytuacja w terenie moze byc bardzo dynamiczna w zaleznosci od pogody. W razie czego bedziemy jechac alternatywnymi, lzejszymi trasami. Tym nie mniej nie widze mozliwosci przejazdu duzej grupy. Dla tych, ktorzy sie nie zalapia w kwietniu sprobuje zorganizowac po maturach w maju powtorke. Startujemy w Janowcu 18 kwietnia godzina 9.00, zbiorka na parkingu pod kosciolem. Pierwsza atrakcja beda pagory starej kopalni piachu. Potem lakami dojedziemy do jedynego Janowieckiego wawozu. Lajtowcy wroca do zamku a ekstremalisci zjada stroma droga na laki i potem wroca inna droga do zamku. Tam na kruzgankach wypijemy poranna kawe a potem polnymi drogami pojedziemy do Pulaw. Jesli sie da to w Parchatce zrobimy rundke w wawozach. Grota w Bochotnicy, jesli dobrze pojda rozmowy, bedzie scena wystepu muzyka. Dalej grupe poprzez wawozy Wawolnicy poprowadzi TadziK. Zarcie - jeszcze nie zdecydowalem w ktorej karczmie. Wpisowe tez na razie nie ustalone
Lista:
1.Andrzej:)
2.Alfik
3.Izzy
4.Mrfoto
5. Yuni
6.PWojtas
7.Dedarek
8.Slawek
9.Waldek
10. Moose
Rezerwa
11Ganzen
12Chemik200
13Peter4x4
14Felix
Osoby z listy, ktore potrzebuja noclegu prosze na prv
Lista:
2.Alfik
3.Izzy
4.Mrfoto
5. Yuni
6.PWojtas
7.Dedarek
8.Slawek
9.Waldek
10. Moose
Rezerwa
11Ganzen
12Chemik200
13Peter4x4
14Felix
Osoby z listy, ktore potrzebuja noclegu prosze na prv
- Paweł Pajak
-
Harakiri nie rozumiem czegoś, 22-12-2008 zgłośliśmy się w dniu 23-12-2008 pootwierdziłeś na Priv że mamy nr 15 a grupa będzie liczyła 15 wozów, atak więć dlaczego nie ma nas na liście
Czekam na dopisanie

Czekam na dopisanie

PATROL GR Y60 krótki
ja także z nr 9 dostałem potwierdzenie, na liscie mnie nie ma!
Napaliłem sie na ten wyjazd!
Napaliłem sie na ten wyjazd!

Fercia`93
606297666
606297666
- Paweł Pajak
-
No własnie
Nie po to wysyłamy potwierdzenia wczesnie i czekamy sobie spokojnie a tam później
Harakiri, co jest grane

Nie po to wysyłamy potwierdzenia wczesnie i czekamy sobie spokojnie a tam później

Harakiri, co jest grane

PATROL GR Y60 krótki
Lista:
2.Alfik
3.Izzy
4.Mrfoto
5. Yuni
6.PWojtas
7.Dedarek
8.Slawek
9.Waldek
10. Moose
Rezerwa
11Ganzen
12Chemik200
13Peter4x4
14Felix
15. Pawel Pajak
16.jaciomp
Jesli chodzi o Janowiec to 15 aut sie spoko zmiesci. Gorzej po drugiej stronie Wisly...W wawozach jest teraz grzasko , zwaly ziemi, koleiny, prywatne drogi, ktore po naszym przejezdzie beda nieprzejezdne dla wlascicieli. Lista powstala na podstawie zdecydowanych deklaracji na forum. Do ostatniej chwili wyjazd wisial na wlosku bo w pewnym serwisie zostal uszkodzony most mojego Diska. Serwis jest porzadny bo nareperowal wszystko w nowych czesciach ale trwalo to dluuuuugo. Prosze o potwierdzanie udzialu i potrzeby noclegu. TadeuszK zadeklarowal pomoc po Kazimierskiej stronie wiec przed chwila wpadl mi pomysl, że mozemy rozdzielic sie i jechac roznymi sciezkami bo tam terenu dosyc.
2.Alfik
3.Izzy
4.Mrfoto
5. Yuni
6.PWojtas
7.Dedarek
8.Slawek
9.Waldek
10. Moose
Rezerwa
11Ganzen
12Chemik200
13Peter4x4
14Felix
15. Pawel Pajak
16.jaciomp
Jesli chodzi o Janowiec to 15 aut sie spoko zmiesci. Gorzej po drugiej stronie Wisly...W wawozach jest teraz grzasko , zwaly ziemi, koleiny, prywatne drogi, ktore po naszym przejezdzie beda nieprzejezdne dla wlascicieli. Lista powstala na podstawie zdecydowanych deklaracji na forum. Do ostatniej chwili wyjazd wisial na wlosku bo w pewnym serwisie zostal uszkodzony most mojego Diska. Serwis jest porzadny bo nareperowal wszystko w nowych czesciach ale trwalo to dluuuuugo. Prosze o potwierdzanie udzialu i potrzeby noclegu. TadeuszK zadeklarowal pomoc po Kazimierskiej stronie wiec przed chwila wpadl mi pomysl, że mozemy rozdzielic sie i jechac roznymi sciezkami bo tam terenu dosyc.
Ostatnio zmieniony pn mar 23, 2009 11:32 am przez harakiri, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Pajak
-
moge napisac co koledzy mialem nr 5... 
napisalem na PW. przeczytaj...

napisalem na PW. przeczytaj...
Y61 GU4
Lista: Osoby zaznaczone potwierdziły udział