no, ja celuje w 110

Moderator: Misiek Bielsko
no, ale nie widze alternatywy...Misiek Bielsko pisze:Już się łudziłem, że się wyłamiesz z loży
(Ja biorę ze sobą 7 i 11L)Misiek Bielsko pisze:Animaldziobak na pewno (dwójka), poza tym jeszcze chyba ktoś. Bo "dzieci" w wieku 18 lat Cię chyba nie interesują?
Mam dokładnie taki sam plan, ale też mam dodatkowe 300km do zrobieniaanimaldziobak pisze:Witajcie wszyscy
My robimy wypad koło 11-12 czerwca coby powoli sie doczlapac na miejsce.
Jakoś tak....animaldziobak pisze: Rozumiem, że zbiórka bedzie 13 wieczorem, coby 14 ruszyc na trase?
Mylisz się CJ, to mój mechanik, który zmieniał mi głowicę ma taką zasadę ... (DWA i PÓŁ MIESIĄCA).czesław&jarząbek pisze:...autora zasady: nie ma takiego terminu którego nie możnaby przekroczyć
Czy pijesz do mojego miśka?, To dawno temu już tam byłeś, bo roboty zmiarzające do opancerzenia u sebastaiana zakończone, teraz sprawdzam pierdoły w innym miejscu.czesław&jarząbek pisze:no nie wiem...ostatnio ich auto widziałem u sebastiana s na placu...autora zasady: nie ma takiego terminu którego nie możnaby przekroczyć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość