Wyprawa Śladami Wałeckich Błot i Bezdroży 27-28.05.2023
Moderator: Misiek Bielsko
Wyprawa Śladami Wałeckich Błot i Bezdroży 27-28.05.2023
Wyprawa o charakterze turystyczno-przeprawowym dostępna dla aut terenowych minimum na oponach AT i najlepiej z wyciągarką, choć zasada jest taka że nikogo nie pozostawimy na placu boju. Całą trasę pokonujemy wspólnie. Trasa obejmuje miejsca w których umiejscowione były próby rajdu Wałeckie Błota i Bezdroża więc będą błota, górki, rzeczki, piaski i inne przeszkody. Spotykamy się o godzinie 9 w Łowiczu Wałeckim przy stacji Orlen i wjeżdżamy w teren. Po drodze przewidujemy czas na obiad, oczywiście w terenie i we własnym zakresie więc koniecznie zabierzcie żywność, kuchenki i co tam wam jest jeszcze potrzebne, zresztą kolacja i śniadanie w tym samym klimacie. Na koniec dnia przewidujemy nocleg nad jeziorem nieopodal Wałcza. Nocleg w terenie, nad jeziorem więc zabieramy namioty albo śpimy w autach, wyjątkowo w okolicy można znaleźć nocleg w jakimś hoteliku.
W drugim dniu dalsza część przepraw terenowych.
Ilość miejsc ograniczona – 10 załóg. Udział uczestników na zasadzie odpowiedzialności własnej. Wskazane wyposażenie to: latarki, bardzo przydatne radio CB ułatwiające kontakt w grupie i bieżące informowanie o ciekawych miejscach, kalosze i sprzęt biwakowy.
Koszt – 350 zł – załoga(samochód + osoby) .Przedpłata zadatek 150zł na konto po potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia. Kontakt email: jazda4x4@wp.pl Ania – tel. 606619008 Spotykamy się o godzinie 9, na parkingu przy stacji BP w Łowiczu Wałeckim – namiary GPS 53.328994 , 16.040625
W drugim dniu dalsza część przepraw terenowych.
Ilość miejsc ograniczona – 10 załóg. Udział uczestników na zasadzie odpowiedzialności własnej. Wskazane wyposażenie to: latarki, bardzo przydatne radio CB ułatwiające kontakt w grupie i bieżące informowanie o ciekawych miejscach, kalosze i sprzęt biwakowy.
Koszt – 350 zł – załoga(samochód + osoby) .Przedpłata zadatek 150zł na konto po potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia. Kontakt email: jazda4x4@wp.pl Ania – tel. 606619008 Spotykamy się o godzinie 9, na parkingu przy stacji BP w Łowiczu Wałeckim – namiary GPS 53.328994 , 16.040625
Re: Wyprawa Śladami Wałeckich Błot i Bezdroży 27-28.05.2023
Czy "zasady odpowiedzialności własnej" = "z nikim nie uzgadnialiśmy przejazdu"? 

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- alibia1112
Lepiej przyjechać od razu bez rejestracji

CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Śmiechem żartem, u mnie w regionie takie pomysły skończyły się ogólnym wkurwem lokalesow, nagonką, mandatami, a w konsekwencji wymarciem.offroadu (co akurat ma wiele zalet).
Dlatego z ciekawością zobaczę odpowiedź na moje pytanie. Tym bardziej, że już komunikat zawiera oczywistą sprzeczność.
Dlatego z ciekawością zobaczę odpowiedź na moje pytanie. Tym bardziej, że już komunikat zawiera oczywistą sprzeczność.
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Aha.

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Kiedyś szukałem pracy w Niemczech, przyjechałem na rozmowę, pogadałem, obejrzałem, popytałem i powiedziałem na koniec, że dam znać. Na to Niemiec :
- brak odpowiedzi to też odpowiedź...
- brak odpowiedzi to też odpowiedź...

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Dlatego myślę, że znam odpowiedź.
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

W Łodzi był też organizator ( nie jeden ) co robił imprezy 4x4 i spalił trochę fajnych terenów do pojeżdżenia , najpierw było ciuciuciu
, a potem pocałuj mnie w cztery litery i kolejne imprezy już na tym terenie na pałę bo ponoć właściciel pozwolił , a jak przyszło co do czego to org umywał ręce i udawał greka że on tam trasy nie układał
, a uczestnicy sami wjechali bo fajny teren

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74