Co u Was zobaczyć, gdzie spać (namiot, kwatery)?
Jedziemy w piątek na 3-4 dni i jestem na etapie planowania. O trasy ofrołdowe nie pytam, wyjazd czysto turystyczny

Wszelkie propozycje baaardzo mile widziane.
Pozdrawiam:
Przemek
Moderator: Misiek Bielsko
Jak wrócicie to pochwalcie się- co i jak itp, bo też planuje się wybrac i pojeździć wg przewodnika.Tylko jeszcze nie wiem kiedy.galubap pisze:Pytanie do grupowiczów ze świętokrzyskiego i nie tylko![]()
Co u Was zobaczyć, gdzie spać (namiot, kwatery)?
Jedziemy w piątek na 3-4 dni i jestem na etapie planowania. O trasy ofrołdowe nie pytam, wyjazd czysto turystyczny, zresztą na dniach mam dostać "Bezdroża Kieleczczyzny".
Wszelkie propozycje baaardzo mile widziane.
Pozdrawiam:
Przemek
Spałem tam w maju. Nocleg naprawdę godny polecenia. Blisko do głównych atrakcji, miejsce na grila, boisko i basen kryty w bezpośrednim sąsiedztwie.heniu pisze: ... polecam wam nocleg sprawdzony i niedrogi:
http://schronisko.nowiny.w.interia.pl/
Nocleg w Nowinach jest blisko samych Kielc i byłby dobrym punktem wyjściowym do wszystkich wycieczek, niestety innych nie znam z autopsji
To rzeczywiście bardzo przydatny przewodnikgalubap pisze:Zanabyłem. Istotna informacja, że trzeba mieć dostęp do dobrej i darmowej (czytaj służbowejmirek_to pisze:Myślę że warto zanabyć przewodnik "Bezdroża Kielecczyzny") drukarki, albo jeździć z laptopem, bo dostajesz tylko płytkę.
Pozdrawiam:
Przemek
Co do przewodnika, to trochę mieszane odczucia. Zrobiliśmy w całości trasę E (Chańcza - Szydłów - Kurozwęki - Łagów). Bardzo łatwa (dużo po asfalcie), gdyby było sucho to plaża kompletna. Widoki ładne. Jako że było po obfitych deszczach, to dość dużo błota. Czas przejazdu ~2h.sawis pisze:Ale czy ktoś jeździł juz wg tych roadbooków??
Fajnie jest?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości