Wyjazdy z dziećmi
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Wyjazdy z dziećmi
Młody rośnie - trzeba by go zacząć przyzwyczajać. Pomysł imprezy z dzieciakami fajny. Na dzień dzisiejszy Filip jeszcze troszkę za mały ale wiosną planuję zabierać go na lajcikowe przejazdy.Gruzin pisze:Reaktywujemy?
Bardzo podobał mi się charakter "Dzieciaków Offroadziaków" - szkoda że impreza upadła, a jeśli nie to przynajmniej słuch o niej zaginął.
Pomysł

Już wpisujemy się na liste

LC bj 73 -1985 (babcia)
- animaldziobak
To że się gro osób zadeklaruje to pewne – Pytanie zatem brzmi kto i gdzie może zorganizować imprezę integracyjną. Drugie pytanie kto przyjdzie na imprezę organizowaną przez tych cos mogą i chcą się podjąć organizacji Dla przykładu na rajd w Białej Podlaskiej – Ja nie. Nie zafunduje dwówm chłopką 700 km podróży żeby mogli się spotkać w weekend z rówieśnikami ....
BTW
Eskapada – Woj. Dolnośląskie. Termin: do uzgodnienia preferowana wiosna / lato. Ilość dni: weekend lub tak zwane polskie długie weekendy 3-4 dni .
Atrakcje turystyczne:
Kopalnie złota srebra, węgla uranu. Jaskinia Niedźwiedzia. Góry Stołowe. Skalne miasto w czechach. Kaplica czaszek w Kudowie. Podziemne miasto Osówka – kompleks podziemnych hal tajnego hitlerowskiego projektu Olbrzym i wiele, wiele innych atrakcji w jednym z najbardziej tajemniczych regionów w Polsce do których to atrakcji można dotrzeć drogami polnymi szutrowymi zapomnianymi nawet przez tubylców
BTW
Eskapada – Woj. Dolnośląskie. Termin: do uzgodnienia preferowana wiosna / lato. Ilość dni: weekend lub tak zwane polskie długie weekendy 3-4 dni .
Atrakcje turystyczne:
Kopalnie złota srebra, węgla uranu. Jaskinia Niedźwiedzia. Góry Stołowe. Skalne miasto w czechach. Kaplica czaszek w Kudowie. Podziemne miasto Osówka – kompleks podziemnych hal tajnego hitlerowskiego projektu Olbrzym i wiele, wiele innych atrakcji w jednym z najbardziej tajemniczych regionów w Polsce do których to atrakcji można dotrzeć drogami polnymi szutrowymi zapomnianymi nawet przez tubylców
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Zgadza sie - zostałem juz za to raz ukamienowany na forum za to. Tak myślę ze nie ma sensu wracać do jakichkolwiek animizacji związanych z imprezami dla dzieci a ja wiesz było ich dużo. Padło wiele przykrych zdań , pokończyły się znajomości a nawet przyjaźnie. Myślę że nie ma co wracać do przeszłości ale OK. przyznaje się przed tymi co nie wiedzą 2 impreza związana z dziecmi nie wyszła z mojej winy co nie znaczy ze ma się to stać tradycją ....Wiechu pisze:Bartek...
Już raz te atrakcje obiecywałeś zdaje się...
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
no my też chętni 2+2 córki 4 lata i 1,5 roku
myślę że zima też jest fajna
szczególnie jak jest dużo śniegu
najlepsze okolice to środek polski - może być kielecczyzna - góry świetokrzyskie
chyba znajdzie się tam parę górek do pojeżdżenia autami i na sankach
śnieg jest fajny bo łatwo zorganizować dzieciom zabawę - problem to mróz i wilgoć
myślę że zima też jest fajna
szczególnie jak jest dużo śniegu
najlepsze okolice to środek polski - może być kielecczyzna - góry świetokrzyskie
chyba znajdzie się tam parę górek do pojeżdżenia autami i na sankach
śnieg jest fajny bo łatwo zorganizować dzieciom zabawę - problem to mróz i wilgoć
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Wiesz, nawet po wyrokach trzeba dać bliźniemu szansę i pozwolić się zrehabilitowaćEskapada pisze:Zgadza sie - zostałem juz za to raz ukamienowany na forum za to. Tak myślę ze nie ma sensu wracać do jakichkolwiek animizacji związanych z imprezami dla dzieci a ja wiesz było ich dużo. Padło wiele przykrych zdań , pokończyły się znajomości a nawet przyjaźnie. Myślę że nie ma co wracać do przeszłości ale OK. przyznaje się przed tymi co nie wiedzą 2 impreza związana z dziecmi nie wyszła z mojej winy co nie znaczy ze ma się to stać tradycją ....Wiechu pisze:Bartek...
Już raz te atrakcje obiecywałeś zdaje się...
Gorzej gdyby recydywa była....