Szkoła Pomorska (reaktywacja)
Moderator: Misiek Bielsko
Szkoła Pomorska (reaktywacja)
Zapraszam na rodzinno - szkoleniową impreze w terminie:
30.01. - 01.02 "etap I" i 02.02. 06.02. 2009 "etapII"
Program przewiduje "cos" dla poczatkujacych, również "coś" dla rodzin z dziecmi i "cos" dla doswiadczonych ofrolderow + zajecia szkoleniowe.
Zatem wszelkie auta terenowe, nawet suv-y znajda cos dla siebie
pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
wiecej w terminazu i na www.njz.pl (terminy 2009)
Program przewiduje "cos" dla poczatkujacych, również "coś" dla rodzin z dziecmi i "cos" dla doswiadczonych ofrolderow + zajecia szkoleniowe.
pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Re: Szkoła Pomorska (reaktywacja)
bert pisze:Zapraszam na rodzinno - szkoleniową impreze w terminie:
pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
Witam,witam:)
Jakie koszty Etapów?..proszę na PW
StaryRower
Re: Szkoła Pomorska (reaktywacja)
Witamet pisze:bert pisze:Zapraszam na rodzinno - szkoleniową impreze w terminie:
pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
Witam,witam:)
Jakie koszty Etapów?..proszę na PW
też poprosze
pozdrawiam
Witam, odpowiem zbiorczo.
Kwestie noclegów i zakwaterowania pozostawiam w rekach ew uczestnikow /tzn rezerwacje, platnosci/
Noclegi w Dworze zaczynaja sie od 60 zeta za osobe.
wiecej na
http://nocleg-i.pl/59/DWOR-MYSLIWSKI-Pa ... a-Malocha/
co do pozostalych kosztow to, info wisi juz na stronie
http://njz.pl/szkolenia/szkolapomer1.html
pod zdrowka
Norbert J. Zbróg
Kwestie noclegów i zakwaterowania pozostawiam w rekach ew uczestnikow /tzn rezerwacje, platnosci/
Noclegi w Dworze zaczynaja sie od 60 zeta za osobe.
wiecej na
http://nocleg-i.pl/59/DWOR-MYSLIWSKI-Pa ... a-Malocha/
co do pozostalych kosztow to, info wisi juz na stronie
http://njz.pl/szkolenia/szkolapomer1.html
pod zdrowka
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Rany boskie, to az tak sie postarzalesLR_Olek pisze:wpadlem na pomyslczesław&jarząbek pisze:rób rób...im bardziej radykalnie tym większa szansa, że poziom tzw "środowiska" przestanie spadać tak drastycznie.
w tobie jedyna nadzieja...
ze zaraz minie 10 lat od tego jak zdobylem 1 miejsce w turystycznej pomeranii...
wiec moze bym se pojechal

podzdrowka
Norbert J. Zbróg
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a miałeś jakieś auto przed serią?LR_Olek pisze:wpadlem na pomyslczesław&jarząbek pisze:rób rób...im bardziej radykalnie tym większa szansa, że poziom tzw "środowiska" przestanie spadać tak drastycznie.
ze zaraz minie 10 lat od tego jak zdobylem 1 miejsce w turystycznej pomeranii...
bo jak nie to znaczy, że ci sie lata podupcyły mocno

#noichuj
jak jeszcze nie był medialny to jeździł, teraz zbyt dużo czasu spędzałby na rozdawaniu autografówmaristez pisze:to ty byłeś w życiu na jakimś rajdzie?LR_Olek pisze:ze zaraz minie 10 lat od tego jak zdobylem 1 miejsce w turystycznej pomeranii...10 lat temu to ja nie wiedziałem co to jest terenówka jeszcze,,,
pd
fajny pomysł Bert - może się skuszę

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Olek to chyba nawet ze swoim ojcem byl wowczas. Chyba, ze cos mi sie popierniczylo ( w pewnym wieku to juz calkiem normalne)jpi pisze:jak jeszcze nie był medialny to jeździł, teraz zbyt dużo czasu spędzałby na rozdawaniu autografówmaristez pisze:to ty byłeś w życiu na jakimś rajdzie?LR_Olek pisze:ze zaraz minie 10 lat od tego jak zdobylem 1 miejsce w turystycznej pomeranii...10 lat temu to ja nie wiedziałem co to jest terenówka jeszcze,,,
pd
Norbert J. Zbróg
otototot bert ma racje... pamiec tez ma mocnabert pisze:Olek to chyba nawet ze swoim ojcem byl wowczas. Chyba, ze cos mi sie popierniczylo ( w pewnym wieku to juz calkiem normalne)jpi pisze:jak jeszcze nie był medialny to jeździł, teraz zbyt dużo czasu spędzałby na rozdawaniu autografówmaristez pisze: to ty byłeś w życiu na jakimś rajdzie?10 lat temu to ja nie wiedziałem co to jest terenówka jeszcze,,,
pd
Norbert J. Zbróg

tobie sie dupcy czasoprzestrzen czesto mylisz fakty i nie znasz historiiczesław&jarząbek pisze:a miałeś jakieś auto przed serią?LR_Olek pisze:wpadlem na pomyslczesław&jarząbek pisze:rób rób...im bardziej radykalnie tym większa szansa, że poziom tzw "środowiska" przestanie spadać tak drastycznie.
bo jak nie to znaczy, że ci sie lata podupcyły mocno

przyznaj sie ze piec lat temu nie wiedziales co to terenowka,a pewnie dodtakowo nie wiesz ze ja robilem rajdy kiedys...znane w kraju...maristez pisze:to ty byłeś w życiu na jakimś rajdzie?LR_Olek pisze:ze zaraz minie 10 lat od tego jak zdobylem 1 miejsce w turystycznej pomeranii...10 lat temu to ja nie wiedziałem co to jest terenówka jeszcze,,,

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: