Zapraszamy na obie imprezy - info w linku. Daję w tym roku w dziale "Turystycznie", żeby nie było nieporozumień... nie trzeba 37 cali w każdym razie

Moderator: Misiek Bielsko
po fajku nie poznajesz?Misiek Bielsko pisze:To TEN Wiśnia?
umarlaki są ekshumowane zgodnie z kolejnością zrucenia z abszlepawisnia68 pisze:cd i zapomniałem Misialdo dopowiedzieć, jak mnie weźmiesz ze sobą, będę Ci wierny i posłuszny, zawsze dowiozę czteropak na czas, no chyba że Czesław nie grzebnie w mojej furmance, bo ma chyba 2 miesięczne obsuwy terminowe.....
mam te same obawy, wczoraj chcialem juz rezerwowac prom z Grecji do Brindisi we Wloszech a tu zonk... jakies strajki etc. zastanawia mnie tylko co bedzie jak zastrajkuja co z kasa, bo to nie jest 5 zl...mephi pisze:Odgrzeje trochę temat...
Ciekaw jestem czy w obecnej sytuacji w Grecji, będą kursowały promy pomiędzy wyspami...
Swoją drogą, to z punktu widzenia prowincji to może być, o ile będzie, jedyna odczuwalna niedogodnośc w czasach kryzysu.
A tak wogóle to już się nie mogę doczekać
FAKgrzes pisze: a prom 300euro...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości