Moderator: Misiek Bielsko
Trochę siedzi trochę leżyFergie pisze:A ten pan w kapeluszu nadal przy barze siedzi?
Ooo, to tak, jak jaNUREK MAV pisze:no może troche odmłodnieli
no faktycznie , nie każdy jest zamykany o 3 w nocy w sposób ,że nie można się dostać do własnego zapłaconego pokoju ... nie mówiąc nic , że zamykany jest duuużo za wcześnie, i nie można się napić po późnym powrocie z trasyMarcin_75 pisze:Eeee, takiego baru jak my nikt nie ma ...
Faktgri74 pisze:no faktycznie , nie każdy jest zamykany o 3 w nocy w sposób ,że nie można się dostać do własnego zapłaconego pokoju ... nie mówiąc nic , że zamykany jest duuużo za wcześnie, i nie można się napić po późnym powrocie z trasyMarcin_75 pisze:Eeee, takiego baru jak my nikt nie ma ...
To nie do Ciebie byłoRzeźnik z Jakubowa pisze:Powoli kobieto.....
Jajka nie odmarzły?Rzeźnik z Jakubowa pisze:ogarniamy się po ZMOCIE![]()
![]()
Mam nadzieję, że to w znaczeniu "dla wybrańców", a nie w sensie superextramadafakahardkorRzeźnik z Jakubowa pisze:mało dostępne miejsca
Nooo, i fajerwerki tyżczarnypiotruś pisze:Ja się chciałam zapytac czy sauna będzie ? Bo na okolicznych imprezach to w standarcie mają ..
Wierzęczarnypiotruś pisze:Fergie - myślęPOWAŻNIE
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość