"Na przełaj wzgórzami Roztocza Środkowego" - 13-14.08.2011
Moderator: Misiek Bielsko
"Na przełaj wzgórzami Roztocza Środkowego" - 13-14.08.2011
Po prawie dwóch miesiącach przerwy, wracam ponownie na roztoczańskie Wzgórza. Przyroda się zmieniła, ale dzikość i niezbadane miejsca zostały. Po wysłuchaniu podpowiedzi uczestników, postanowiliśmy zmodyfikować trasę i atrakcje, aby trasa była jeszcze ciekawsza i fajniejsza niż pierwsza. Sprawdzcie, jak nam poszło:) już w połowie sierpnia zapraszamy wszystkich na Wzgórza Roztocza Środkowego. Zamość, Krasnobród i Susiec wraz ze swoimi atrakcjami czekają na każdego. Ale po co docierać tam utartymi szlakami? Pokażemy Wam jak bezdrożami trafić do najciekawszych miejsc na trasie do tych trzech miejscowości.
Wszelkie pytania proszę kierować na nr 696 075 492 lub mailowo robert@roztocze4x4.pl
Więcej informacji oraz formularz zgloszeniowy na stronie http://www.roztocze4x4.pl
Zapraszam serdecznie!
Robert
Wszelkie pytania proszę kierować na nr 696 075 492 lub mailowo robert@roztocze4x4.pl
Więcej informacji oraz formularz zgloszeniowy na stronie http://www.roztocze4x4.pl
Zapraszam serdecznie!
Robert
Włóczykij po Roztoczu 

Re: "Na przełaj wzgórzami Roztocza Środkowego" - 13-14.08.20
Witam ponownie!
Ledwo umyci po sobotnio/niedzielnym diabelnie śliskim błocie, dogrywamy ostatnie szczegóły na trasie Naszych "Wzgórz". Trochę zmieniamy roadbooki, będzie na pewno inaczej niż za pierwszym razem. Mamy już pierwsze załogi zapisane i serdecznie zapraszamy następnych chętnych. Limit załóg, tak jak zwykle, ustalony jest na 12-13 aut, maksymalnie 40 osób. Pokoi noclegowych w domu agroturystycznym jest 7. Serdecznie zapraszamy do uczestniczenia w naszych rodzinnych spotkaniach miłośników offroadu:)
W razie pytań proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Robert
Ledwo umyci po sobotnio/niedzielnym diabelnie śliskim błocie, dogrywamy ostatnie szczegóły na trasie Naszych "Wzgórz". Trochę zmieniamy roadbooki, będzie na pewno inaczej niż za pierwszym razem. Mamy już pierwsze załogi zapisane i serdecznie zapraszamy następnych chętnych. Limit załóg, tak jak zwykle, ustalony jest na 12-13 aut, maksymalnie 40 osób. Pokoi noclegowych w domu agroturystycznym jest 7. Serdecznie zapraszamy do uczestniczenia w naszych rodzinnych spotkaniach miłośników offroadu:)
W razie pytań proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Robert
Włóczykij po Roztoczu 

Już tylko kilka dni zostało do ponownej zabawy na Wzgórzach. Kilka miejsc jest, ale to już końcóweczka:) Wszystkich niezdecydowanych zapraszamy serdecznie do zapisów, nie będziecie żałować!!
Włóczykij po Roztoczu 

No i zakończylismy zapisy na miejsca z noclegiem... Ciagle zapraszamy osoby pod namiot:)
Włóczykij po Roztoczu 

Pożegnaliśmy już uczestników ostatniego w tym roku spotkania na Wzgórzach Roztocza Środkowego. I tak jak dotychczas, pogoda w kratkę: pierwsza część trasy słoneczna i ciepła. Jednak już w Krasnobrodzie przy poczęstunku zostało zakłócone potężną burzą. Deszcz nie opuszczał uczestników aż do końca. Na szczęście słoneczko wygrało i biesiada odbyła się przy doskonałej pogodzie.
Dziękujemy bardzo serdecznie za wspaniałą zabawę, miłe towarzystwo i świetnie spędzony weekend. Już niedługo relacja zdjęciowa z imprezy.
Zapraszam serdecznie na zakończenie wakacji 2011 z Roztocze4x4.pl.
Dziękujemy bardzo serdecznie za wspaniałą zabawę, miłe towarzystwo i świetnie spędzony weekend. Już niedługo relacja zdjęciowa z imprezy.
Zapraszam serdecznie na zakończenie wakacji 2011 z Roztocze4x4.pl.
Włóczykij po Roztoczu 

Umieściliśmy na www.roztocze4x4.pl i na facebooku kilka zdjęć z ostatniego weekendu.
Zapraszam do oglądania i komentarzy
Zapraszam do oglądania i komentarzy

Włóczykij po Roztoczu 

Póżny komentarz wynikający z braku czasu.
Z Bielska-Białej na Roztocze zrobiliśmy 400 km, ale było warto. Impreza na najwyższym poziomie pod kazdym względem. Przewodnik Wojtek, który oprowadzał nas i opowiadał o miejscach oraz historii najwyższa klasa. Kucharz Adam i jego potrawy wyśmienite, że wspomne tylko wspaniały gulasz z dzika a także domowe napitki
.
Na takie imprezy będziemy wracać. Organizatorzy nie opuszczjcie poziomu, a klienci będą zawsze.
Pozdrawiamy Paweł, Monika i Adaś.
Z Bielska-Białej na Roztocze zrobiliśmy 400 km, ale było warto. Impreza na najwyższym poziomie pod kazdym względem. Przewodnik Wojtek, który oprowadzał nas i opowiadał o miejscach oraz historii najwyższa klasa. Kucharz Adam i jego potrawy wyśmienite, że wspomne tylko wspaniały gulasz z dzika a także domowe napitki

Na takie imprezy będziemy wracać. Organizatorzy nie opuszczjcie poziomu, a klienci będą zawsze.

Pozdrawiamy Paweł, Monika i Adaś.
GR Y60 + Gaz69 = Meksyk
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
To ja tez dorzucę. Późno trochę, ale co tam
.
Wyprawa super, organizacja tip-top. Kuchnia wyśmienita - kucharz Adam to mistrz świata
. "Szarlotka zajebista" - Jarek możesz zacytować żonie
.
Przewodnik Wojtek potrafi zainteresować ciekawymi opowieściami - o swoim rodzinnym mieście dowiedziałem się tyle nowości z historii.
Roztocze olśniewające - fajnie, że wpadliście na taki pomysł.
TRASA: Sugeruje zmienić roadbooka - pod koniec przejazdu - bo ta przypadkowo pokonywana rzeczka jest rewelacyjna
. Fajnie byłoby tez dorobić współrzędne GPS do punktów (chociaż kilku charakterystycznych).
Polecam wszystkim szukającym przyjemnej wyprawy bez extremu. Brawa dla organizatorów za część rozrywkową dla dzieci. Mój 4,5 latek był zachwycony
.
PS. Mam dla Was fotki - wrzucę je może na jakiegoś hotfile albo coś. albo przywiozę na DIABŁY
.
Pozdrawiam
Michał z LC90.

Wyprawa super, organizacja tip-top. Kuchnia wyśmienita - kucharz Adam to mistrz świata

Przewodnik Wojtek potrafi zainteresować ciekawymi opowieściami - o swoim rodzinnym mieście dowiedziałem się tyle nowości z historii.
Roztocze olśniewające - fajnie, że wpadliście na taki pomysł.
TRASA: Sugeruje zmienić roadbooka - pod koniec przejazdu - bo ta przypadkowo pokonywana rzeczka jest rewelacyjna

Polecam wszystkim szukającym przyjemnej wyprawy bez extremu. Brawa dla organizatorów za część rozrywkową dla dzieci. Mój 4,5 latek był zachwycony

PS. Mam dla Was fotki - wrzucę je może na jakiegoś hotfile albo coś. albo przywiozę na DIABŁY

Pozdrawiam
Michał z LC90.
Zaraaazz zaaaraaaaz! Szarlotkę to moja ukochana robiła!mfopik pisze:Szarlotka zajebista" - Jarek możesz zacytować żonie .

Dzięki za podpowiedzi, co do punktów GPS, to już nad tym pracujemy, na Diabłach będą, nie wszystkie, ale charakterystyczne dopiszemy.
Robert
Włóczykij po Roztoczu 

Racja
- szarlotka była Pani Robertowej
.
Natomiast babcia Jarka zrobiła inne pyszności
.

Natomiast babcia Jarka zrobiła inne pyszności