Odessa, Krym
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Odessa, Krym
hej!
A jak z bezpieczeństwem w tych rejonach? Mam znajomego Ukraińca który odradza jazde własnym autem, lepiej pociągiem, bo kradną podobno ładniejsze z obcymi rejestracjami. Parkingi przy hotelach są strzeżone?
Pozdrawiam
R.
A jak z bezpieczeństwem w tych rejonach? Mam znajomego Ukraińca który odradza jazde własnym autem, lepiej pociągiem, bo kradną podobno ładniejsze z obcymi rejestracjami. Parkingi przy hotelach są strzeżone?
Pozdrawiam
R.
Włóczykij po Roztoczu 

Wczoraj sąsiad wrócił z Krymu.
W 4 osoby pojechali tojotom ajgo
Bardzo zadowoleni, poza trzema mandatami.
Stawka za "wykupienie wolności" to 50 lub 100 hrywien, zależnie od ciężkości wykroczenia
W 4 osoby pojechali tojotom ajgo

Bardzo zadowoleni, poza trzema mandatami.
Stawka za "wykupienie wolności" to 50 lub 100 hrywien, zależnie od ciężkości wykroczenia

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
4 osoby autem wielkości jajka z niespodzianką:)?
fajnie:) a mają jakieś namiary ciekawe na spanko np?
fajnie:) a mają jakieś namiary ciekawe na spanko np?
Włóczykij po Roztoczu 

Na te tematy nie rozmawiałem - ale jak spotkam to zapytam.
Oni tam byli na zawodach paralotniowych, więc mogli być zakwaterowani w jakimś nieciekawym miejscu
Oni tam byli na zawodach paralotniowych, więc mogli być zakwaterowani w jakimś nieciekawym miejscu
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Hej. Ponownie odświerzę temacik.
Planuje wyjazd w 4 dorosłe osoby na krym i do Odessy. około 4 dni, termin wakacje 2010. Dokładniejszy termin i szczegóły do ustalenia, jeśli ktoś byłby chetny na taką wycieczkę to zapraszam:) kontakt priv albo 696 075 492.
Pozdrawiam
R.
Planuje wyjazd w 4 dorosłe osoby na krym i do Odessy. około 4 dni, termin wakacje 2010. Dokładniejszy termin i szczegóły do ustalenia, jeśli ktoś byłby chetny na taką wycieczkę to zapraszam:) kontakt priv albo 696 075 492.
Pozdrawiam
R.
Włóczykij po Roztoczu 

- amster123
- Kontaktowanie:
W 4 dni Krymu i Odessy nie dasz rady - nawet Troopemdanti pisze:około 4 dni

Też się łamię - czy RO i BG, czy UA
http://amster4x4.blogspot.com
CAMP4X4 - Małe Jodło
CAMP4X4 - Małe Jodło
Tez byłem: ale 4 dni to tam i z powrotem... pociągiemdanti pisze:4 dni to wstępny plan.
We will see

kia sorento 2.5 crdi, BFG AT, lift +1"

Masz może jakieś namiary na spanie tam?
Włóczykij po Roztoczu 

W 2004 pojechałem na Krym totalnie na pałę. Był to początek sierpnia, ludzi multum no i nie było łatwo znaleźć miejsca do spania. Szukałem w nadmorskich miejscowościach u podnórza Gór Krymskich po prostu chodząc od domu do domu. Udało się wreszcie znaleźć po nocy spędzonej w aucie na plaży. Szczęście dopisało w Sołnecznogorsku, który leży po drodze z Ałuszty do Sudaka. Warunki wspaniałe w dużym prywatnym domu z pięknym ogrodem a do tego ruska bania (gospodarze byli z Moskwy), cena symboliczna - 5$ na sosobę. Ponadto zaskoczyli nas tym, że byliśmy zapraszani na posiłki i absolutnie nie chcieli za to przyjąć zapłaty. Długie wieczory spędzliśmy przy miejscowym winie na długich rozmowach o wszytkim. Wspaniali gościnni ludzie, których będę długo pamiętał. Niestety miałem hard reset sprzętu i brak nie mam już adresu.
Na Krymie trzeba uzbroić się w cierpliwość bo w szczycie sezonu bywa tłoczno. Lepiej moim zdaniem poszukać czegoś w małych wioskach niż w dużej Jałcie czy Ałuszcie.
Pozdrawiam
Na Krymie trzeba uzbroić się w cierpliwość bo w szczycie sezonu bywa tłoczno. Lepiej moim zdaniem poszukać czegoś w małych wioskach niż w dużej Jałcie czy Ałuszcie.
Pozdrawiam
- leszekku79
-
CZy wybiera sie ktos w tamte rejony na przelomie sierpnia i wrzesnia ? Zawsze byloby razniej (jade dyskoteką 200
) .
Jade z zonka i dzieckiem .Planuje jechac do Teodozji .Wyjedziemy z Tarnowa.
pozdr

Jade z zonka i dzieckiem .Planuje jechac do Teodozji .Wyjedziemy z Tarnowa.
pozdr
disco 200 tdi 94
moje plany padły w tym roku:( przekonałem się, że syn jest za mały i nie wytrzyma dlugiej drogi. Musze je przełożyć na przyszłe wakacje... Ile lat ma Twoje dziecię?
Włóczykij po Roztoczu 

- leszekku79
-
Moje ma 9 miesiecy i jedziemy z ... Angliidanti pisze:moje plany padły w tym roku:( przekonałem się, że syn jest za mały i nie wytrzyma dlugiej drogi. Musze je przełożyć na przyszłe wakacje... Ile lat ma Twoje dziecię?

Jedziemy dwusetą ...

disco 200 tdi 94
- leszekku79
-
disco 200 tdi 94